5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


WAAR IS GOD?

Jullie zijn bewust! Het wordt je steeds opnieuw verteld. Maar er begint zo langzamerhand ook vermoeidheid binnen te sluipen bij de mensen van het licht. Want het duurt voor jullie gevoel lang voordat het Licht doorbreekt in de wereld. Toch hebben jullie het kantelpunt al bereikt. De meerderheid van de wereldbevolking is bewust, wakker gemaakt door alles wat er in de wereld gebeurt.

Maar, waar is God? De Meester zei: ‘gezegend zijn de mensen die in de toekomst eerst geloven en dan pas zien’. En dat is precies zoals het nu op dit moment is. De mensen die de Verbinding gemaakt hebben weten dat God er is. Zij weten dat alles goed is. Zij weten dat God heeft gezegd: ‘Het is genoeg. Ik ben Degene die Was, die Is en die altijd zal Zijn’. Zij weten! Het is de totale innerlijke zekerheid dat God er is en dat al Zijn helpers bezig zijn op de opdracht die gegeven is uit te voeren. God is er! Eeuwig! Altijd!

Door de Verbinding met God ontvang je de Kracht om steeds weer door te gaan, in vol vertrouwen dat alles goed is. En, omdat de Aarde aan tijd gebonden is, lijkt het erg lang te duren voordat het Licht doorbreekt omdat het niet te ‘zien’ is. Maar er is één ding dat je nooit mag vergeten:

Jij bent het Licht

Jij bent de Waarheid

Jij bent de Liefde

Jij!

Samen met alle andere lichtmensen ben jij het Licht van de wereld. Jouw licht en kracht komen binnen door de Verbinding.

Neem ‘contact’ op met God, of zoals jij deze onmetelijke Bron wilt noemen. Neem ‘contact’ op met je gidsen, je engelen of de Meester. De manier waarop je dat doet is niet belangrijk. Je wordt gehoord, God kent jou, hij weet wie contact opneemt. En, wacht dan in de stilte van je hart op antwoorden. Want je krijgt altijd antwoorden. Altijd. Het is een kwestie van luisteren, heel goed luisteren.

Wéét.

De Blue Spirits

Delen is het Licht versterken.


VOLGENDE