5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

WIJ VRAGEN JE HULP

Niets is wat het lijkt. De realiteit – of dat wat er voor doorgaat – heeft momenteel vele, vele lagen. Hoog – hoger – hoogst, maar ook diep – dieper – diepst. Ben je je ervan bewust? Maak de balans eens op bij jezelf op welk ‘level’ jij leeft. Hoeveel positiviteit of negativiteit breng jij binnen in de energetische bewustzijnsvelden die om Gaia als netwerken heen liggen? Het spel dat momenteel gespeeld wordt – en wees je je er ook van bewust dat de aardse werkelijkheid maakbaar is –, het spel gaat om diverse dingen, de belangrijkste hiervan is het bezit van energie.

Wij hebben het hier niet over aardse energie zoals elektriciteit e.d. maar over energetische energie. Er zijn mensen op aarde in hoge posities die zich voeden met collectieve lage energie en die ook opwekken door angst, woede, frustratie en ook verdriet te creëren. Mensen die bang zijn kun je in de macht krijgen en houden. Macht geeft een kick, geeft een golf van energie. Door het creëren van deze energie krijgen de machtigen meer macht en controle. Misschien herken je dit patroon of deze situatie in de wereld, op je werk, in je familie of zelfs in je relatie.

Mensen die niet bang zijn of die je niet bang kunt maken heb je geen grip op en dat krijg je ook niet. Zij zijn sterker! Zie je het? Ben je je ervan bewust?

De Lichtwerkers over de hele wereld roepen allemaal op om in een hoge trilling te blijven. Zij vertellen je continu om niet bang te zijn. Zij weten intuïtief dat zij deze boodschap over moeten brengen, het staat in hun zielenblauwdruk.

De vraag is nu of jij een lichtwerker – lichtdrager – lichtbrenger bent in jouw omgeving. Ben jij de Kracht waar men geen macht over heeft? Heb jij de trilling die het donkere energetische veld niet voedt? Roep jij mensen op om niet bang, zorgelijk, verdrietig, gefrustreerd, negatief, enz. te zijn? Dit – en andere – zijn allemaal voorbeelden van lage energie. Voed jij in jouw netwerk, in jouw persoonlijk cirkel, de hogere trilling en probeer jij die elke dag weer hoog te houden in je omgeving?

Jouw inbreng is veel belangrijker dan je misschien beseft. Het Lichtveld heeft jouw inbreng nodig, de lichtwerkers hebben jouw hulp nodig, wij allemaal hebben jou nodig om de trilling hoog te houden totdat het lage energieveld leeg is en niemand meer kan voeden. Het veld wordt al veel minder gevoed dan voorheen, daarom wordt er steeds meer angst gecreëerd onder de mensen. Begrijp je het? Zie je hoe belangrijk jij bent?

Wij houden van je lief mens, wij roepen je!

Wéét!

De Blue Spirits door Pyts


Volgende