5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

TOEKOMSTVOORSPELLINGEN

Er zijn genoeg voorspellingen gedaan in het verleden door allerlei mediums. Er zijn veel voorspellingen gedaan dat er een apocalyps zou komen, dat de Aarde en alles wat erop is zou vergaan. De film 2012 is daarvan het ultieme voorbeeld. 

Maar ............. ze zijn niet uitgekomen, er is iets heel anders gebeurd.

Het jaar 2012 was het omslagpunt naar de nieuwe energie, naar de vijfde dimensie. In de driedimensionale wereld gebeurde er niets noemenswaardigs, maar op energetisch niveau gebeurde er van alles. Na 2012 werden langzaam maar zeker de poorten geopend naar de nieuwe energie. De energie zal continu stukje bij beetje verhoogd worden totdat we in de vijfdimensionale wereld leven. Dit proces moet wel langere tijd beslaan omdat ons lichaam anders de hoge energetische lichtinfusies niet zou kunnen verdragen. Licht is bewustzijn, er ontstaat steeds meer bewustzijn. We worden intuïtiever, bewuster en ontwikkelen gaven die we eerst niet hadden, denk aan heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderruikend of helderhorend zijn. Mensen worden steeds gevoeliger voor allerlei binnenkomende prikkels, de Hoog Sensitieve Personen (HSP) weten dit als geen ander.

Maar wat is er aan de hand, wat gaat er gebeuren, waar gaan we naar toe?

We worden vol bewust, onze capaciteiten veranderen, ons DNA verandert, ons lichaam verandert, onze energie verandert. En, daarmee veranderen wij zelf, we zijn al lang niet meer dezelfde persoon als tien jaar geleden. 

En ......... als je wilt weten hoe het is om een mens te zijn die volledig multidimensionaal is? Kijk dan naar het leven van Jezus, hij is het ultieme voorbeeld van een mens die op Aarde leefde in volledige verbinding met God en aan de mensen liet zien welke mogelijkheden en capaciteiten een mens kan ontwikkelen. Hij heeft zelf gezegd dat wij kunnen zijn zoals hem. Dat is stof tot nadenken. 

Wat staat ons te wachten? 

Niemand die het weet, omdat we deze staat van mens zijn nog niet eerder hebben bereikt. Er is niemand die ons kan vertellen hoe het zal zijn. Gelukkig komt er wel informatie van gene zijde door middel van channelings. Kryon vertelt veel over de tijd waarin we leven en waar we naar toe gaan. Het is de moeite waard om op YouTube naar de video's te luisteren.

Er is wel een belofte gedaan, lang geleden. Dat kan een houvast geven in deze moeilijke tijd. 

De nieuwe hemel en de nieuwe aarde.

"En ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Want de eerste hemel en de eerste aarde bestonden niet meer. En de zee (chaos) was er niet meer. En ik (Johannes) zag de heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, uit de hemel neerdalen, bij God vandaan. (de wereld zal bestuurd worden door de goddelijke principes van liefde). Ze zag eruit als een bruid die zich voor haar bruidegom mooi heeft gemaakt. Vanuit de hemel hoorde ik een stem luid zeggen; 'Dit is de plaats waar God voortaan bij de mensen zal wonen. Zij zullen zijn volk zijn en God Zelf zal bij hen zijn en Hij zal hun God zijn (de mensen zullen de persoonlijke verbinding met God ontdekken en eren). Hij zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal er niet meer zijn. Niemand zal nog verdrietig zijn, treuren of pijn hebben. Want de eerste dingen zijn voorbij. En Hij die op de troon zit, zei: "Ik maak alles nieuw". Tegen mij zei Hij: "Schrijf dit op, want mijn woorden zijn waar, Ik zal doen wat Ik heb gezegd".

Hieronder staan een aantal artikelen waarin al een tipje van de toekomst worden ontsluierd. Onthoud wel dat de tijd driedimensionaal is en in de hogere dimensies niet bestaat. Er is dus geen antwoord op de vraag te geven wanneer alles gaat gebeuren. Bij het menu item Channelings vind je meer artikelen hierover. 


EINDTIJDINFORMATIE UIT HET GROTE JOHANNESEVANGELIE Deel 8 en 9 VAN JAKOB LORBER

HEMELVAARTSDAG

DE 144.000

TELOS

EEN MENS MET EEN HOGERE FREQUENTIE

 

Terug naar KENNIS