5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIEHET CONSTANTE GEVECHT IN DE OUDE ENERGIE

Denk eens aan een vrouw die zwanger is, het kindje wordt geboren en zij doet het in bad. Het kindje kijkt haar aan en zij zegt: Je was pas nog in mij, deel van mijn lichaam en nu ben je hier. Maar je bent nog steeds deel van mij, je bent mijn bloed, mijn familie.”

Zo is het ook met God en jou, het is vergelijkbaar. Het beeld van God dat jij bent is liefde en licht. Je bent familie van God.

Het wordt steeds belangrijker dat je dit zelf leert beseffen. Niet omdat je dit leest of omdat het je gezegd wordt. Jij moet leren beseffen hoe geweldig en uniek je bent. Een volstrekt eigen individu en deel van God. Het is toch fantastisch.

Oude zielen zijn unieke delen van God die een gezamenlijke factor hebben: ze hebben allemaal in vorige levens teleurstelling, lijden, pijn, vervolging, oorlog en angst meegemaakt. Dat zijn de dingen die jullie je allemaal herinneren uit vorige levens.

En dit keer is alles anders, je hebt het markeerpunt in de tijd gehaald (2012) en je bent hier niet per ongeluk, niet bij toeval. Je hebt het gepland. Het maakt niets uit hoe oud of jong je bent, je hebt het gepland dat je hier nu bent om de shift mee te maken, de verschuiving, zodat wanneer je ooit terugkomt, je zul weten wat en hoe het was en dan zul je doorgaan op het punt dat je bereikt hebt in de nieuwe energie.

Je bent nu al in de nieuwe energie, maar je bent in gevecht met de oude energie. Als je weer terug komt op aarde zal er geen oude energie meer zijn, geen strijd, geen gevecht.

Er komt nu een boodschap binnen van je voorouders die allemaal bij je zijn: ‘Het gevecht is voorbij”.

Alle oude informatie die altijd uit je Akasha kwam en over angst en bezorgdheid ging mag je loslaten en transformeren. Je intentie is de sleutel en affirmaties zijn je gereedschap. Als je dat oude in jezelf transformeert gebeurt er iets prachtigs. Want ook deze oude energie verdwijnt dan.

Maar dat is niet (weer) de boodschap van deze channeling.

We willen je er nog een keer aan herinneren: DE STRIJD IS VOORBIJ.

Het is de strijd die je moest voeren in je vorige levens als oude ziel. Oude zielen zijn hier keer op keer op keer terug gekomen en nu heb je de kernwaarheid gevonden. Sommigen van jullie hebben je bij groepen aangesloten die deze kernwaarheid heel goed verbergen, het zijn geen echte spirituele groepen. Ze verbergen de kernwaarheid, maar ze weten wel dat bewustzijn veranderingen kan brengen.

In de oude energie noemden ze de veranderingen die ontstonden door je bewustzijn magie of tovenarij en toen werd je erom vermoord. Dus zijn er nog steeds zielen die zich afzijdig houden, want in hun vorige levens pakte het niet goed uit. Wij noemen hen lichtwerkers die nog uit de kast moeten komen. Het zijn goede, integere en liefdevolle mensen, maar ze zijn er nog niet klaar voor om de deur van de kast open te doen. En wij oordelen niet over hen.

Maar er zijn anderen die wel uit de kast gekomen zijn. En wanneer je dat uit je eigen vrije wil hebt gedaan dan zijn er dingen die je moet weten.

De strijd tussen donker en licht is wezenlijk veranderd de laatste tijd. En als je ziet hoe het bewustzijn op de planeet groeit dan zie je dat er iets gebeurt dat je niet had verwacht.

Wil je het zwart op wit? Hier komt het!

Het duister was altijd de leidende kracht van de strijd. Ze hadden altijd hun ‘troepen’ achter de hand. En deze keer, in deze energie, hebben ze dat NIET! Want er is meer licht dan er ooit eerder geweest is: compassie, integriteit en een hoger bewustzijn infiltreren letterlijk de duisternis van deze planeet.

En in de landen die vrijer zijn, altijd vrij zijn geweest, gebeurt dit het eerst. Jullie hebben al bijzondere dingen langs zien komen. Duistere situaties van mannen en vrouwen die honderden jaren hetzelfde bleven komen nu aan het licht. En het gaat niet alleen over vrouwen, nu gaat het over menselijkheid en integriteit. En ze gaan beseffen dat het licht aan het winnen is, je ziet het overal als je goed kijkt. Dingen bleven honderden jaren geheim, het werd diep geheim gehouden, maar nu komt er elke dag wel iets aan het licht.

Is het je opgevallen dat er schandalige en totaal ongewenste zaken in spirituele systemen tussen leiders en kinderen, horrorverhalen die een levenslang trauma bij deze kinderen veroorzaken en die al honderden jaren gebeuren volledig aan het licht komen? Ze worden aan het licht gebracht. Vind je dat geen toeval?

En ik heb nog niet zo lang geleden gezegd: er komt méér zoals dit. Ik heb gezegd dat de onthullingen over de duisternis er aan komen. En ik heb gezegd dat het geweldig nieuws is, want het begint alle drek en vuile praktijken op te lossen en aan het licht te brengen. Maar als je onbewust bent, dan zeg je: er is nog nooit een donkerder tijd geweest dan nu, kijk toch eens wat we ontdekken. En daarom is er grote angst in plaats van blijdschap, want er is geen besef dat alles wat er nu gebeurt en ontdekt wordt er altijd al was. En nu wordt het onthuld.

Twee weken geleden (begin juli 2020) zei ik: maak je klaar voor de grote klap en het gebeurde letterlijk een paar dagen later. Ik kan het lezen in het Veld, want het is in het Veld van alle mogelijkheden. Geen voorspellingen maar meer een samenloop van onvermijdelijke omstandigheden, alles komt bij elkaar in het Veld. En ze zullen verschijnen!

En de grootste klap die in het Veld is menselijke slavernij en kinderhandel (child trafficking). En ik heb gezegd dat het veel groter en veelomvattender is dan je denkt. Het is opgezet door de zeer, zeer rijke mensen. Wij hebben gezegd dat het onthuld zal worden en dat je geschokt zult zijn hoe diep verdorven het is en hoe diep en ver het gaat, wie het opgezet heeft en wie er bij betrokken is. En je was geschokt.

Dit is het Veld. Maar het is nog maar het topje van de ijsberg, er zal meer aan het licht komen en dat zal nog meer aan het licht brengen en je zult ontdekken dat het over de hele wereld het geval is. Het is OVERAL!

En de mensen zullen geschokt zijn over de slavernij en de handel en diefstal van kinderen om ze als seksslaaf te gebruiken of nog erger (Andrenochrome) voor de rest van hun leven. En wanneer ze geen nut meer hebben of te oud zijn worden ze vermoord. Dit is een horrorverhaal lieve mensen, en het is al jaren en jaren aan de gang en er nemen mensen aan deel van wie je het totaal niet verwacht dat ze erin betrokken zijn, en er zijn zelfs een aantal van wie je het nauwelijks zult geloven.

Het wordt onthuld en het is smerig, lelijk. En elke keer als je er iets van hoort denk er dan aan dat op dat moment ook kinderen gered zijn uit hun klauwen omdat het onthuld is en dat is het licht in deze totale duisternis.

En als je het ziet, dan wil ik dat je je hart aanraakt en zegt: “Dank je Spirit, dat het licht wint op deze planeet”, in plaats van dat je benoemd hoe verschrikkelijk het is. Het is tijd om het einde van deze praktijken te vieren, de onthulling van het einde van deze horrorpraktijken.

Dat is wat er gaande is! De strijd is voorbij. De tijd dat jij in gevecht was met de donkere energie is voorbij. Dat is voorbij, want de donkere energie wordt uitgeschakeld door jouw licht, doordat jij hier bent. Heb je dat begrepen?

Jouw licht is voldoende, je hoeft niets meer aan het licht te brengen, niets meer duidelijk te maken, je hoeft je energie niet meer overal naar toe te sturen. Dat mag je natuurlijk wel doen, maar ik zeg je, het gaat automatisch als je er alleen maar aan denkt. Want dat is bewustzijn, dat is het licht, dat is je kracht over het duister.

Het paradigma tussen donker en licht is aan het veranderen. Het licht komt nu aan het licht! Het komt uit de kast, oude conditioneringen zijn niet meer nodig.

De zon komt letterlijk tevoorschijn.  Licht creëert Licht.  

En jij bent degene die dat doet!

JIJ!

En dat is macht lieve oude ziel.

Dat is de macht van het licht.

En jij doet het!

Jij bent het!

Dat is de boodschap.

En het is een blijde, mooie en goede boodschap.

And so it is!

KRYON 


Verder naar: Wildcards

Terug naar KRYON