5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


HET PLAN VOOR DE PLANEET

Jullie zijn de spelers op het speelveld. We gaan jullie een stapje verder helpen. Jullie voelen de energie maar je hebt geen idee welke kant je op moet. Dat is de nieuwe werkelijkheid, en het is geen bekende werkelijkheid, want je hebt dit nog niet eerder meegemaakt. Elke morgen doe je hetzelfde, elke dag doe je hetzelfde. En soms weet je niet meer wat je vervolgens moet doen, want je hebt het nog niet eerder meegemaakt. Wij vragen je om de nieuwe energie op een andere manier te gaan gebruiken.

DOE HET EENS ANDERS

Verander je routine eens, doe het eens anders, gebruik je linkerhand eens als je eet in plaats van je rechter. Dat is maar een heel klein voorbeeldje, maar je bent zo automatisch afgesteld en je komt er pas achter hoe je geprogrammeerd bent als je je routine verandert. Hoe mooi is dat, er is een nieuwe energie, een nieuwe werkelijkheid, en jij bent nog heel veel aanwezig in de oude energie. De vibratie van liefde wordt sterker in deze nieuwe dimensie dan het ooit is geweest. Jullie zijn niet lichtwerkers, maar jullie zijn de lichtspelers, jullie mogen spelen met de energie. Het licht schijnt door je heen en straalt uit. Je energieveld straalt bijna vier meter buiten je lichaam aanwezig, wat straal je uit? Wat zet je in de wereld, welk licht geef je aan anderen die binnen die meters komen? Breng vreugde naar de wereld, breng de hartconnectie naar de wereld. Kun je je voorstellen hoe de wereld er uit zou zien als alle mensen op die manier hun licht uit zouden stralen? Denk er eens over na, de wereld zou er heel anders uitzien.

DE VOORHOEDE

Jullie zijn de lichtwerkers, de lichtspelers, de voorhoede, de eersten. Jullie zijn deel van de verschuivende energie. Het is frustrerend om niet te weten wat er gaat komen, maar probeer het licht gewoon uit te stralen. Verander jezelf en verander je routine vandaag, je gewoonten. Zo zul je herkennen hoe diep de oude gewoonten en denkpatronen in je verankerd zijn. De nieuwe werkelijkheid is jouw recht. Jij bent verbonden met het universum. Jij creëert je veld en verbindt het universum met de wereld. Deze energie – God of de Bron – is verbonden met elke cel in je lichaam. en alles werkt in jouw voordeel, want jij bent volbewust.Alle aspecten van je brein, je hart, je lichaam, je bewustzijn is verbonden met God, ontken je goddelijkheid niet. Ontken niet dat jij het licht komt brengen naar deze planeet. Jullie zijn de mensen waar we op wachten, jullie zijn de verbondenen, wij zijn hier omdat jullie hier zijn. Straal jullie licht uit, doe dat voor ons, zeg je ja? Alles is mogelijk. Alles. Je bent goddelijk. We houden zielsveel van jullie, wij zien jullie. Wij willen jullie een spiegel voorhouden zodat jullie jezelf kunnen zien, de verlichten van deze planeet, degenen die overal heen schuiven in de shift. Het begint met jou.

Namasté Adoranda


Gegroet, ik ben Kryon.

Adoranda vraagt jullie om in de spiegel te kijken om te zien wie je werkelijk bent. Het is de oude werkelijkheid die vervangen wordt door de nieuwe werkelijkheid. Het is soms moeilijk om het te bevatten. Jullie zetten de weg uit voor een verbazingwekkende reis. Jullie zijn de enigen die midden in de shift staan. De kinderen die na 2012 geboren zijn zullen geen oude energie kennen, zij zijn de nieuwe energie. Merk je niet dat ze niet kunnen integreren? Dat ze niet kunnen wennen aan de oude overtuigingen van de oude energie?

RADERTJES IN DE KLOK

Jullie zijn de verlichte klok, jullie zijn degenen die de verlichting komen brengen, de voorhoede. Het is een werkelijkheid van alle radertjes die allemaal hun werk doen en samen de shift begeleiden. Er is een plan met een doel en het doel is om de perfecte tijd te creëren. Jullie herkennen elkaar en elk radertjes is belangrijk. Jullie zijn deel van een goddelijk plan, jullie weten wat jullie doel is. Het is moeilijk, ik begrijp het, maar er is een doel dat boven alles gaat dat je ooit geweten hebt. En om dat doel te bereiken zullen er prachtige mensen uit deze wereld vertrekken. En je zult je afvragen waarom dat nodig moest zijn, ze hielpen anderen. Waarom moesten zij gaan? Als je een deeltje van de klok bent, een radertje, dan heb je verdriet. Maar je zult ook weten dat de ander die vertrokken is groter dan ooit terug zal komen zodat ze groter zullen zijn en de wereld nog liefdevoller zullen maken.

Maar jij bent niet gekomen om te lijden, je bent gekomen voor iets elegants, iets prachtigs. Ook al moet je mensen missen dan kun je nog dankbaar zijn dat je deel bent van de klok. Je zult prachtige dingen meemaken en als jij gaat zul je bij hen zijn die je voorgingen. Het kunnen je leraren of partners zijn die eerst gegaan zijn, maar jullie zullen hen vinden. Dit is deel van het begrip van de lichtwerkers die begrijpen dat elk deeltje een eigen taak en missie heeft. Nu zijn het nog kleine groepen mensen die radertjes vormen. Maar de groep zal snel groter worden. En ze zullen begrijpen dat compassie, eerlijkheid en waarheid de basis zal zijn van een nieuwe werkelijkheid. Het is individuele compassie en zorg voor alle mensen. Het is integriteit op alle vlakken, wetenschap, gezondheidszorg, politiek en alle gebieden. Dat is wat het zal zijn en het zal geen schok zijn, het zal gevierd worden. Dat is vrede op aarde. Het is volwassenheid. Zovelen van jullie vieren wie jullie zijn, en dat er een plan is en dat jullie niet alleen zijn. En overal zijn radertjes en hoe langer je leeft hoe meer radertjes je zult ontmoeten en je zult niets uit hoeven te leggen, je zult van elkaar weten wie je bent en wat je doet. Ben je je er nu van bewust dat je niet alleen bent, dat er een plan is en dat alles perfect is. Dat jullie op de juiste tijd de juiste mensen zullen ontmoeten en dat alles op z’n plaats zal vallen en dat in perfecte liefde?

Jullie worden lichtwerkers genoemd omdat jullie hard aan jezelf gewerkt hebben, jullie hebben je over je ego heen gezet, jezelf boven je gevoelens geplaatst. Voor jullie is die volwassenheid al begonnen. Besef dat je hier niet geboren bent om slachtoffer te zijn, verre van dat, je bent geboren om deel van iets prachtigs te zijn. Dat is wat je bedoeld bent om te zijn. Dit is de shift. Wij spreken nu tegen jou. We verontschuldigen ons dat het zo lang duurt voor jullie gevoel. Maar de menselijke natuur zal veranderen. Jullie zullen het zien, niet alleen in het nieuws maar ook om je heen.

Wij houden zoveel van jullie, jullie kennen God in jezelf en jullie kennen ook het plan.

En zo is het.

Kryon


Vertaling en bewerking: Pyts Boschma

Volgende