5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


HOU JE LICHT VAST

Hoe kun je je licht vast houden in tijden van duisternis? Hoe blijf je hoog in je trilling?

 

Het is zo ontzettend belangrijk dat je jezelf op blijft tillen naar de hoogst mogelijke versie van jezelf. Je bent prachtig, je bent sterk, je bent het licht zelf. Vol bewustzijn en kennis, en je bent hier om dat voor de wereld te zijn ook al lijkt het alsof er niemand luistert. Maar, je licht wordt gezien, mensen vragen zich af hoe jij kunt glimlachen en blij kunt zijn in een wereld waarin alleen maar angst lijkt te leven. En ze zullen naar je kijken en zo willen zijn zoals jij.

Kryon geeft in een channeling prachtige informatie over hoe je je licht hoog en vast kunt houden:

 


1. Door AFFIRMATIES


  • Ik ben het Licht 
  • Ik ben de Waarheid 
  • Ik ben de Liefde 
  • Ik ben sterk 
  • Ik ben belangrijk. 

 


Herhaal het 9 keer als je genoeg tijd hebt en herhaal het zoveel mogelijk. Je bewustzijn neemt het op, je cellen en DNA luisteren naar je. Hoe vaker je het zegt hoe beter je je zult voelen.


2. Zeg elke morgen als je opstaat het volgende als je je benen uit je bed zwaait en je voeten op de vloer zet: ‘Lieve God, dank je voor deze dag, er wordt zielsveel van mij gehouden’. Verwacht het allerbeste, allermooiste, allerhoogste en allerliefste van de dag.


3. Gebruik ‘Compassionate action’. Stuur liefdevolle, helende energie naar iemand door je gedachten. Het werkt! En, wat de meeste mensen niet weten is dat je bewustzijn het opslaat, de helende, liefdevolle energie zal naar je terugkomen. Er is altijd tweerichtingsverkeer tussen mensen. Je zult het als een magneet weer naar je toe trekken door de verbinding die je maakt. De persoon waar je het naar toestuurt ontvangt jouw energie, maar je lichaam en onderbewustzijn weet wat je doet. Stuur compassie – healing en liefde, dit heelt jezelf.


4. Lachen! Elke dag en zoveel mogelijk. Zoek elke dag iets om te lachen. Zoek het, vind het. Het kan een lach uit het verleden zijn, een herinnering. Of zoek cartoons, video’s en grappige filmpjes. Het is zo belangrijk dat je vreugde ontwikkelt.


Volgende