5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

BEN JIJ INTUITIEF INTELLIGENT?

Het begrip intuïtieve intelligentie ken je misschien (nog) niet. Je bezit je logische brein, de linkerhersenhelft en je multidimensionale, emotionele brein, de rechterhersenhelft. Deze twee helften van het brein moeten met elkaar in evenwicht zijn, je hebt je logische brein nodig bij wereldse zaken en je multdimensionale, emotionele brein bij menselijke interactie. Je multidimensionale brein zorgt voor creativiteit, empathie en compassie en is in staat om geestelijke verbinding te leggen. Mensen die alleen hun logische brein volgen zijn puur op de wereld en materialisme gericht, ze missen de diepgang van de rechterhersenhelft. Maar, mensen die alleen hun multidimensionale emotionele brein volgen staan niet met beide benen op de grond, ze zweven een beetje, ze missen dagelijkse realiteitszin.

Er is nóg een ander intelligent systeem dat je bezit, het is je intuïtieve intelligentie. Het heeft geen exacte plaats in je lichaam, het ligt als een bewustzijnsveld in je en om je heen. Je intuïtieve intelligentie zorgt voor gevoel, je voelt wat wel of niet goed voor je is, wat je wel of niet moet doen, wat je wel of niet weet of zelfs wat je wel of niet moet zeggen of denken. Je intuïtieve intelligentie wordt aangestuurd door je ziel en je smart body en het kan zich pas goed ontwikkelen als je logische en multidimensionale brein goed ontwikkeld  en in balans is.

Je intuïtieve intelligentie impulsen zijn altijd de eerste signalen die je in een situatie ontvangt. Het is je innerlijk weten en kompas. Je wéét het gewoon. De wetenschap zal het niet kunnen aantonen of bewijzen, maar laten we wél zijn, de wetenschap kan nooit bewijzen wát je denkt, voelt en weet, het kan alleen maar aantonen en bewijzen dát je denkt. De wetenschap werkt vanuit de linkerhersenhelft, het logische brein.

Nu wij als mensen naar een hogere frequentie en trilling zijn gegaan zal de wetenschap nog veel minder met ons kunnen aanvangen. Onze multidimensionale en intuïtieve intelligentie maakt gebruik van capaciteiten en vaardigheden die de wetenschap niet kán meten.

Het derde brein dat in de nieuwe energie geactiveerd wordt is het hartbrein dat compassie uitzendt. Het is de bedoeling dat je leert alle drie je breinen gecombineerd te gebruiken om een compleet vijfdimensionaal mens te zijn. Dat betekent dat ratio, gevoel en compassie een rol moeten gaan spelen bij al je keuzes en beslissingen. Hoe mooi is het om mensen te ontmoeten die deze drie breinen al laten samenwerken, het zijn de verstandige, gevoelige en liefdevolle mensen die de wereld mooi maken.

Door Pyts Boschma  – geïnspireerd op de woorden van Kryon


Volgende