5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

WAT IS NIEUW?

Weet je wel dat jij jouw negativiteit voelt als je reageert op alles dat duister is? Het is net zoals je liefde voelt als je vanuit liefde reageert. Maar, jouw licht schijnt jouw negativiteit om je heen weg, het is er niet. Wat je voelt is van jezelf. Als jij je licht laat stralen heeft de duisternis geen enkele kans. Duisternis heeft geen energie van zichzelf, het enige dat het nodig heeft is de afwezigheid van licht, dus het probeert het licht te doven. Denk daar eens een poosje over na.

Doe je licht aan, want dat werkt! Dat is nieuw! Je bent altijd ergens tegen aan het vechten, maar dat is oude energie, dat is niet meer nodig. Het is tijd om te ontspannen en tevreden te zijn. Door met je lichaam en je bewustzijn te praten gaat het hoger trillen. Je cellen gaan van 33% naar 44% trilling en er ontstaat een opening in je DNA. Ziekte is een lage trilling. Het lage kan het hoge niet aanvallen. Oude ziekten kunnen je niet raken! Denk daar eens een poosje over na. Ziekte zoekt angst en lage vibratie. Als je bang blijft zet je de deur open! Als je ascendeert dan komt dat door de verhoging van je trilling in je cellulaire structuur. In balans blijven is nu essentieel. Denk daar ook eens een poosje over na.

Hoe doe je dat dan? Door je intentie! Door te praten met jezelf, en als je het werkelijk meent dan begint het proces. Jouw smart body – intelligente lichaam – hoort en voelt jouw intentie.

Zeg hardop: ik ben er klaar mee! Ik ben klaar met een slechte gezondheid. Ik ben klaar met ziekte. Ik ben klaar met angst. Ik ben klaar met roddels. Ik ben klaar met lage energie. Ik ben klaar met karma. En waar je nog meer klaar mee bent voor jezelf. EN JE LICHAAM LUISTERT!

Je zit in een nieuw tijdperk met nieuwe energie. Ach ja, er zullen mensen zijn die hier niets van geloven en ze zullen daardoor eerder sterven. Ze kunnen niet mee, ze geloven het niet, het is té nieuw, té anders. Het licht is zo sterk – het wint! De Maya’s en de Oudsten van de inheemsen wisten dit, ze zagen het aankomen. Sommigen zullen het accepteren en anderen niet.

Geloof jij het? Laat je je leven veranderen? Heb je de moed om alles los te laten dat je meende te weten en iets nieuws te accepteren? Ga je bijvoorbeeld een nieuw dieet zoeken of ga je je metabolisme veranderen zodat je lichaam je je dieet duidelijk maakt? Wil je meer energie? Hou er dan mee op om bang te zijn. Het is zo simpel, maar je bent geconditioneerd in de oude energie. Denk daar ook eens een poosje over na. Wat ga je doen? Je hoeft er niets voor te doen! Het is je Goddelijk Geboorterecht. Je hoeft het alleen maar te vertellen aan jezelf. Pak je Gods uitgestoken hand? Ben je bereid?

Door Pyts Boschma – geïnspireerd door de boodschap van Kryon in de channeling: 
Kryon gives the secret to ascending fast and manifesting everything you desire.

HOME