5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

ALLES OP DE JUISTE TIJD

Wat zou je willen? Het is een vraag die jullie elkaar en jezelf niet vaak stellen omdat het vaak niet belangrijk was wat jij wilde. Je werd geacht te luisteren naar iedereen die jou vertelden wat zij wilden en heel vaak is dat nu nog steeds het geval.

Stel jezelf eens die vraag: wat zou je willen, wat zou je uit het diepst van je hart graag willen, wat is het verlangen van je hart en ziel? Schrijf het eens op, lees het dan door en laat het tot je doordringen. Schrijf dan eens bij elk punt op waarom je dat graag zou willen én waarom je het niet doet of bent. Wat belemmert je? Welke drempels en obstakels zijn er?

Vraag dan de Creatieve Bron om leiding en hulp om je wensen te realiseren. Wees zorgvuldig in je formulering. Een paar voorbeelden zouden kunnen zijn:
Dag God (Spirit) ik vraag je hulp bij het creëren van een goede gezondheid, liefde, gelukkig zijn, een oplossing voor ………… , overvloed, enz. Let dan vanaf dat moment goed op, want antwoorden van het Universum komen op bijzondere manieren: een gesprek, bericht, ontmoeting, artikel, het kan van alles zijn, maar intuïtief zul je weten dat het voor jou is bestemd.

Leer samenwerken met je gidsen en begeleiders. Praat constant met hen en vraag hen om alles wat je wilt weten. De antwoorden zullen gegarandeerd komen. Misschien is het een ander antwoord dan waar je op gehoopt of verwacht had, maar bedenkt dat zij zien en weten wat jij niet kunt zien en weten. Alles komt in Divine Timing en soms hebben zij iets veel beters voor jou in petto dan hetgeen waar jij om vraagt.

Vertrouwen is de sleutel naar een ander leven.

De Blue Spirits door Pyts Boschma

Volgende