5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

ALLES OP Z'N TIJD

Je vraagt je af wat je zelf kunt of zou moeten doen aan alles dat er om je heen gebeurt. Hoe je anderen die een andere mening hebben kunt overtuigen. Wij zeggen je: ‘Dat kun je niet!’.

Bewustwording is individueel, elk mens is uniek en wordt op het juiste moment getriggerd door ‘iets’. Wat dat zal zijn kan niemand voorspellen, maar wanneer het in het zielenplan is opgenomen dan zal het gebeuren.

De vrije wil kan en mag alleen door God of in opdracht van God beïnvloed worden omdat het Zijn Geschenk aan de mens is. En dit geschenk zal niet worden afgenomen, dat zou verre van goddelijk zijn nietwaar? Maak je geen zorgen over mensen die niet of nauwelijks bewust zijn van wat er gaande is. Er wordt net zo goed voor hen als voor jou gezorgd. Zolang er liefde in hen is, is alles goed, vertrouw daar op.

Wees je ervan bewust dat er nu al teveel gebeurt om zomaar te begrijpen als men ontwaakt. Het verhaal is té gecompliceerd, te groot en te veel omvattend. Maar als je iemand ontmoet die tot bewustzijn komt vertel hen dan één ding: Alles komt goed, alles is goed.

Wéét!

  


Volgende