5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

 BUBBELS

We willen het niet hebben over wat je achter je laat: de oude driedimensionale duisternis. De mensen van het Licht zijn op de hoogte van alles wat zich in de duisternis afspeelt, zij kunnen de informatie vinden die ze nodig hebben om ‘in’ het duister te kunnen kijken om te zien wat daar gaande is. Ze weten wat zich omhoog woelt uit de modderpoelen vol gruwelijkheden. Het klinkt dramatisch, maar dat is het niet, het IS dramatisch.

Nee, we willen het hebben over wat vóór je ligt: het Licht! Zonder ook maar een spoor van duisternis. Kun je je het voorstellen? Kun je het voelen? Kun je daar al zijn? Velen van jullie hebben al een ‘bubbel’ van licht om je heen gecreëerd. Een bubbel zoals er uit een bellenblazer komt. 😉 Een bubbel vol licht met de reflectie van de kleuren van de regenboog. Een bubbel waarin je je heerlijk voelt, gelukkig bent, veilig en vijfdimensionaal. Een bubbel waar niets binnen kan komen van of met een lagere trilling. Een bubbel waar alleen situaties en mensen in mogen met een hoge trilling – alles dat vijfdimensionaal is, alles dat het Licht is en voedt.

Stel je de dag eens voor dat je je bubbel van binnenuit door zult kunnen prikken omdat de buitenwereld dezelfde trilling heeft. Hoe zou dan voelen? Fantastisch?

Wist je dat je je bubbel net zo groot kunt maken als je maar wilt? Wist je dat je daarmee de bubbels van andere vijfdimensionale mensen aan kunt raken zodat ze zich verenigen tot één bubbelveld? Wist je dat je dit met véél meer mensen tegelijk kunt doen zodat er een vijfdimensionaal trillingsveld ontstaat in complete eenheid?

En, last but not least, besef je dat jouw bubbel ervoor zorgt dat alles dat een lagere trilling heeft zich niet meer aan jou kan hechten? Gewoon omdat je beschermd bent door een vijfdimensionale wand van licht?

Je bent een wonderlijk wezen dat wonderlijke dingen kan doen. Het enige dat je hoeft te doen is weten dat het zo IS.

Wéét

De Blue Spirits

Delen is het Licht versterken 


VOLGENDE