5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

DAT WAT NIET BESTAAT

Kun je het positieve zien in alles dat er gebeurt? Kun je waarnemer zijn? Kun je het geheel overzien? Zie je de scheuren, de kleine en grote veranderingen, de turbulentie en zie je hoe door al die chaos heen van alles aan het licht komt?

We horen nu een heleboel van jullie zeggen: Ja, wij zien het, maar zoveel anderen nog niet, het is niet genoeg, het dreigt ons in te halen, het duurt te lang, het moet sneller en nog veel meer van dit soort zorgelijke opmerkingen waaruit blijkt dat je bewust bent, maar dat je nog niet hebt leren vertrouwen op het ware Licht.
Wij zeggen je nu: “De bazuin zal klinken, het geluid zal over de hele aarde te horen zijn, het licht zal als een bliksemschicht over de hele aarde flitsen’. Begrijp je de oude woorden die nu herhaald worden?

Wanneer dan? Hoe dan? Wanneer zal dit gebeuren? We horen je! Wij geven je het antwoord: ‘Dat weet alleen God. Niemand anders weet dat”.

Laat je niet misleiden door voorspellingen met datums en/of tijdstippen, die zijn niet afkomstig uit de Lichtwereld. Alle Lichtwezens en elke Meester weet dat het tijdstip niet bekend is en niet bekend zal worden gemaakt. God geeft het signaal!.

Voel bij elke boodschap die je leest – óók deze – of het met je resoneert. Boodschappen uit de Lichtwereld zullen alleen maar Licht bevatten, je bewustzijn vergroten, je hart versterken, je veilig laten voelen, je steunen en begeleiden. Boodschappen uit de Lichtwereld zullen nooit angst aanjagen, want in de Lichtwereld bestaat geen angst.

Wees bewust, wees alert, wees selectief en boven alles: voel! Je ziel zal je laten weten wat waarheid is. Wéét!

De Blue Spirits door Pyts Boschma

Delen is het Licht versterken.

Volgende