5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

NIEUWE MOGELIJKHEDEN

 Jullie weten dat wanneer je alles aan ons overlaat er bijzondere dingen kunnen gebeuren die je helemaal niet verwacht en niet kunt bedenken. Jullie leven in de nieuwe energie, je hebt geen referentiekader, alles is mogelijk! Het collectief gaat op dit moment door de geestelijke donkere nacht, de energie wordt hoger en hoger, het duister vecht hard om de mensen in slaap te houden maar er worden meer en meer wakker. Het is niet te stoppen, er zijn meer dan 200 miljoen lichtwerkers van het eerste uur aan het werk: lichtwerkers, healers, lichtstrijders, leraren enzovoort. Als deze 200 miljoen één persoon helpen ontwaken zijn het er 400 miljoen. Sommige lichtwerkers hebben tienduizenden volgers. Zie je het? Onder deze mensen is alles al aan het licht, zij kennen in grote lijnen het plan van de tegenstander. Zie je het? Zij zijn niet meer te misleiden.

Jullie moeten nog meer leren vertrouwen op de nieuwe energie. Hoe? Door het onmogelijke te verwachten, door jullie mindset die volstrekt open is, zonder begrenzingen. Zeg tegen je engelen en gidsen ’s morgens: ‘Ik verwacht wonderen vandaag, ik laat het aan jullie over hoe die zich manifesteren”. Begin dan met je dag in het volste vertrouwen dat het zo zal zijn. Leer meer samenwerken met je zielsfamilie die misschien onzichtbaar voor je zijn, maar absoluut aanwezig.
Er wordt door de hogere energie steeds meer binnen jullie geopend, velen van jullie zijn heldervoelend en helderwetend, sommige zijn helderziend of helderhorend, maar wat zich nu ook opent is jullie telepathische vermogen. Is het je nog niet overkomen dat je bij iemand bent en ‘hoort’ wat ze denken? Alsof ze het hardop uitgesproken hebben terwijl ze niets zeggen? Het zal steeds lastiger voor mensen worden om hun gedachten te verbergen, hoog bewuste mensen ‘weten’ wanneer iemand puur en zuiver is en de waarheid spreekt.

Het zijn hele bijzondere tijden, heel bijzonder. Er gebeurt zoveel in de wereld en niets is wat het lijkt te zijn, men probeert de waarheid te verbergen door de mensen één kant op te laten kijken terwijl het aan de andere kant gebeurt. Lichtwerkers en bewuste mensen zijn zich hiervan bewust, zij kijken naar de andere kant en zien wat men probeert te verbergen.

Het Licht heeft allang gewonnen, het is nu zaak om zo voorzichtig mogelijk, met zo weinig mogelijk schade, op te ruimen wat opgeruimd moet worden. Dat proces is al in een vergevorderd stadium.

Wéét dat de uitkomst vast stond op het moment dat het begon. De mensheid evolueert naar een hoger plan en jij bent er deel van. Dit is het belangrijkste leven dat je ooit op aarde zult leven. Hoe bijzonder, hoe bijzonder.

De Blue Spirits door Pyts Boschma

Kijk ook eens op www.instituut-kosmosofie.nl

 

Volgende