5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

DE LICHTDRAGERS

Weet je wel dat je voorgeprogrammeerd bent? Dat klinkt misschien een beetje griezelig, maar dat is het niet. Jouw ziel is geprogrammeerd om lichtdrager te zijn, al vele levens lang. Jij bent in al je levens iemand geweest die meer wist, zag, voelde, hoorde en begreep dan de meeste anderen. Daarom ben je een oude ziel. Ook in dit leven weet je gewoon dat je lichtdrager bent, dat je hier bent om mensen bewust te maken van de spirituele wereld.

Jullie zijn momenteel een beetje aan het eind van jullie krachten en geduld, jullie wéten vanuit je ziel dat alles goed komt, maar zelfs de geestelijke bemoedigingen die jullie krijgen uit allerlei channelings wordt lastiger op te nemen. Wij zien het gebeuren en wij begrijpen het!

Maar, stel jezelf eens de vraag: ben je zover gekomen om nú op te geven? Om nú toe te geven aan de druk van de driedimensionale energie? Is dat wat je diep van binnen echt wilt? Of schreeuwt je ziel nu uit alle kracht: ‘NEE’.

Lichtwerkers en oude zielen geven niet op, het is vreemd maar waar. Maar weet je, zo zijn ze geprogrammeerd, ze hebben wel eens een moeilijk moment, maar ze veren altijd weer terug in hun Kracht en Licht. Dáárom ben je wie je bent! Je bent nog niet klaar, je voelt het, je wéét het. Het is nu de tijd om met de Aarde in een hogere dimensie te zijn. ER TE ZIJN!! Hier heb je heel je zielenleven in al je incarnaties op Aarde op gewacht. Je bent al zo vaak het Licht geweest, maar het is heel vaak op een gruwelijke manier je einde geworden als je het aan de buitenwereld liet zien en weten. Dat maakt sommigen van jullie nu nog steeds voorzichtig en op je hoede.

Dit keer gebeurt het niet! Dit keer niet, want weet je? Je bent al óver de brug. Je bent al in de vijfdimensionale energie. Je bent beschermd, al je engelen en gidsen staan om je heen om je te beschermen en ze kunnen je niet bereiken, niet meer!

Jij bent de voorhoede, jij bent de wegbereider, jij loopt vooraan, jij bent de Lichtdrager en de Lichtbrenger. En je weet het! Misschien denk je dat je er nog niet klaar voor bent, maar dat is niet juist. Vertel je aan anderen wat je weet? Probeer je hen te vertellen wat er aan de hand is? Probeer je te voorkomen dat ze rechtstreeks de afgrond inlopen? Ja natuurlijk, dat heb je geprobeerd en je bent verdrietig omdat je het gevoel hebt dat het niet gelukt is en schijnbaar niet werkt.

Maar, het zaadje heb je geplant. Jij hebt dat gedaan, jij hebt uit liefde voor de ander het zaadje laten vallen in de hoop dat het gaat groeien. Meer kun je niet doen. Meer niet. Maar het is al zoveel, zo bijzonder dat je deze taak op je neemt om de zaadjes om je heen te strooien.

Wij hebben zoveel bewondering voor ieder van jullie, ook al kunnen jullie dat zelf niet zien, je draagt zoveel kracht en licht bij je, je zult doorgaan totdat het klaar is. Totdat zoveel mogelijk mensen over de brug zullen gaan uit eigen vrije wil. Jullie zijn het Licht op Aarde, jullie zijn de Kracht van de Schepper in persoon, jullie zijn de verandering.

En alles is goed.

Wéét! 


ANGST – HET DOET JE GEEN GOED

Hoe gaat het met iedereen? Oh, wij weten precies hoe iedereen die dit leest zich voelt en wat men denkt. Maar ben je er zelf van bewust waar je mee bezig bent? Waar draaien je gedachten om? Waar ligt jouw focus? Waar ga je mee daar bed en sta je mee op? Waar praat je over? Wij weten het, maar besef je het zelf ook?

Besef je dat angst altijd een lage trilling heeft? Welke angst het ook is? Er zijn heel veel bange mensen momenteel, wij weten het. Maar zie je je eigen angst?

Weet je dat angst de tegenpool van liefde is? Liefde is de hoogste trilling, het bevat geen angst. Liefde is nooit angstaanjagend. En dat wat angst aanjaagt heeft geen liefde in zich. Het is er niet.

Onvoorwaardelijke liefde zal je nooit angst aanjagen. Dat is onmogelijk. Uiteindelijk is alle angst terug te leiden op angst voor de dood, die van jezelf of van je dierbaren. Het is de angst voor het niets, want je hoeft niet bang te zijn voor ‘Thuis’. Of toch wel? Het komt allemaal aan op je verbinding met Spirit, je innerlijke zekere weten. Het absolute weten, vrij van welke twijfel dan ook.

Jij en jij alleen kunt de verbinding leggen omdat je de vrije wil hebt. Maar als die verbinding eenmaal gelegd is gaat de wereld van Spirit voor je open en vloeit alles naar je toe. Je zult een golf van onvoorwaardelijke liefde door je heen voelen gaan, je zult tot tranen toe geroerd zijn. Je zult liefde voelen en daarmee ontvangen.

Deze liefde straalt in jou, door jou naar buiten, naar de wereld. Je fysieke ogen kunnen het niet zien, maan anderen voelen het. Ze weten dat jij iets hebt dat zij ook willen hebben. Jij bent een baken van Licht in deze wereld. Er is niets meer om bang voor te zijn.

Wéét

  

Volgende