5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


DE ENIGE ECHTE WERKELIJKHEID

Hoe kun je het licht zijn en blijven in zoveel chaos en duisternis?

Hoe kun je blijven geloven en zeker weten dat alles goed is terwijl je om je heet ziet en ook misschien zelf aan den lijve ondervindt dat het niet goed gaat?
Het is begrijpelijk dat de twijfel toeslaat. Heel begrijpelijk!

Toch is er een manier: het is het doorzien van wat je meent dat de werkelijkheid is, het is het herkennen van een uiteindelijk gemanipuleerde en maakbare illusie die gecreëerd wordt door mensen die proberen het Licht van de wereld te doven.

Maar, het Licht – het Bewustzijn – is de enige echte werkelijkheid. Binnen in jou is een plek die onaantastbaar is, die niet aangeraakt kan worden. Die alleen maar Licht en Liefde bevat. Waar niets van een lagere illusie kan binnenkomen en waar niets toegang heeft dat geen liefde bevat. Die werkelijkheid is de enige echte werkelijkheid die door niets bedreigd kan worden.

Het innerlijke weten dat je eeuwig bent, beschermd en veilig, dat er van je gehouden wordt, dat je naam bekend is kan je rustpunt zijn in de illusie die je om je heen ziet. Door daar naar toe te gaan en in gesprek te gaan met de Creatieve Bron, de Liefde die jou geschapen heeft kan je onnoemelijk veel Kracht geven. Het opent in jou de poort naar volledig vertrouwen op de goede uitkomst. De belofte is gegeven, lang geleden, en de belofte wordt altijd gehouden, want ze is afkomstig uit de Bron.

Wees niet bang, Liefde is de sterkste Kracht in het universum. Verlies de Liefde nooit, verlies je Licht nooit, wees niet bang.


De Meester door Pyts Boschma


Volgende