5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

  

DE KRACHT VAN JE ZIEL

De ziel is veel sterker dan je denkt, de taal van je ziel is de intuïtie, het gevoel. Door middel van gevoelens spreekt je ziel tegen jou. Een hele goede graadmeter is hoe je ziel met je communiceert is je gevoel van tevredenheid. Als je zo’n onbehaaglijk, onbestemd gevoel van ontevredenheid hebt over je leven dan kun je er van op aan dat je ziel je probeert te vertellen dat je niet op de juiste weg bent, dat je niet je bestemming volgt.

Je weet gewoon dat er iets niet klopt. Echt en oprecht naar je gevoelens luisteren is daarom de beste manier om helder te krijgen wat je ziel je wil vertellen. Je ziel is onbevooroordeeld, het is een innerlijke intelligentie die signalen afgeeft en die je levensplan kent dat je hebt opgesteld voordat je incarneerde.

Je kunt je leren afstemmen op je ziel en beter naar je intuïtie leren luisteren door:

Meditatie

Door meditatie en ontspanning sluit je de dagelijkse hectiek buiten en leer je luisteren naar wat er binnen in je verteld en gezegd wordt. 

Leef vandaag

Morgen is er nog niet en gisteren komt nooit weer terug. Het is nu op dit moment dat je leeft en dit is het moment waarin je je leven vorm geeft. Kijk eens op welke manier jij je dag vult, ook je vrije dagen. Geef je vorm aan wat je wilt bereiken? Je bestemming? Je passie? Je talenten? Of komt dat allemaal nog wel? Besef dat nu het moment is om te beginnen, je weet nooit of morgen komt. 

Je zintuigen

Om je intuïtie te versterken moet je geconcentreerd zijn. Wat hoor je, wat ruik je, wat proef je, wat voel je. Sluit je ogen als je iets aanraakt en voel alle structuren van een plant of iets anders. Je zult merken dat er veel meer is dan je oppervlakkig opmerkt.

Vertrouw op je intuïtie

Vertrouw je gevoel, luister naar je gevoel bij alle ontmoetingen en in alle situaties en bij alle beslissingen. Als er ergens zo’n onbestemd gevoel is dat er iets niet juist is, dan is dat ook zo, je ziel probeert je dat dan duidelijk te maken.

Voel energie

Als iets duidelijk goed is, zal je ziel je ook een signaal geven. Dit is meestal te voelen door zachte trillingen in je lichaam, alsof je even onder stroom staat. Let op deze signalen, hoe beter je gefocust bent des te beter je ze zult voelen.

Zet jezelf open voor begeleiding

Je zielengidsen proberen je altijd te helpen, ze zullen je nooit verkeerde of slechte adviezen geven. Ze sturen je signalen, boodschappen en tekens op je weg als je hen nog niet innerlijk kunt horen. Dit kunnen diverse tekenen zijn: veertjes, vlinders, telefoontjes, liedteksten, cijfers of iets anders dat voor jou een speciale betekenis heeft. Of je krijgt plotseling een gedachte of een ingeving over iets waar je een antwoord op zoekt. Dat zijn je gidsen die je dat influisteren.

Bewustzijn

Wees je altijd bewust van je ziel en de signalen die je krijgt. Besef altijd dat er een hogere wereld is met hogere wezens die het beste met je voor hebben en die in verbinding staan met je door middel van je ziel. Op die manier leer je steeds beter communiceren met je gidsen en begeleidende engelen.

Energie

Als je je steeds meer open zet voor de geestelijke wereld zul je ook steeds vaker de energie voelen die daar vandaan komt. Je zult de trillingen en energie kunnen voelen, steeds duidelijker en steeds vaker en het zal sterker worden. Geniet van de aanwezigheid van de hogere dimensie in je leven.  

Bron: Enlightened Consciousness


Verder naar LIEFDE IS GEMAKKELIJK


Terug naar BEWUSTZIJN