5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


DE TWEELINGVLAMRELATIE

Een relatie met een tweelingvlam is niet helemaal ‘perfect’, misschien zou je dat wel verwachten, vooral in het begin – meestal een paar jaar. Het is absoluut geen sprookje in de trant van: het jij-vindt-je-tweeling-vlam-en-leeft-lang-en-gelukkig- ding.

Op zich is het een perfecte relatie, maar er is nog wel werk aan de winkel. 

Tweelingvlammen zijn twee zielen – mensen - die in het begin werden gecreëerd vanuit één enkele zieleenheid met mannelijke en vrouwelijke aspecten samen. Deze unieke zieleneenheid was een verenigde energiesfeer van mannelijk en vrouwelijk, die opgesplitst was in twee zielen die de tweelingzielen creëerden. Een ziel is gemaakt van energie zoals elektriciteit en is in wezen een blauwe vlam. Daarom worden ze tweelingvlammen genoemd. Elk van deze twee zielen na de splitsing was een nieuwe en complete ziel. Net zoals cellen zich splitsen en nieuwe complete cellen worden, of een hologram wordt in stukken gesneden en elk heeft de volledige afbeelding erin, identiek aan de originele afbeelding. Elke ziel heeft alle dingen die nodig zijn om een ​​volledig functionerende ziel te zijn. De zielen waren gepolariseerd, één belichaamd meestal de mannelijke energie en één meestal de vrouwelijke energie van de oorspronkelijke zieleneenheid. Elk heeft ook een deel van de ander in zich. Ze kunnen op veel verschillende niveaus verschillen, maar op veel andere niveaus zijn ze ook precies hetzelfde. Het yin en yang-symbool is een van de beste die dit illustreren met aan elke kant een klein stipje van de andere.

Er zijn vijf hoofdfasen van een tweelingvlam relatie, alhoewel elke tweelingzielen of tweelingvlammen relatie absoluut uniek is en anders kan zijn.

FASE 1: DE VOORBEREIDING

Deze fase komt VOORDAT je je tweelingvlam ontmoet maar wordt wel meegeteld omdat het een deel is van de tweelingvlamrelatie. Wat gebeurt er in deze fase?

De individuele ziel heeft eerder in het leven enkele karmische relaties doorgemaakt. Deze beginnen met sterke emoties en eindigen pijnlijk. 

Dan is er een leegte en een sterk verlangen naar ‘die ene’. Nadat de karmische relaties zijn doorlopen zal er een heel diep verlangen zijn om die ene te vinden. Op dit punt zal men verlangen naar het ontmoeten van de volmaakte liefde, het beeld daarvan heb je al gezien in je verbeelding – of in sommige gevallen in je dromen. Dit beeld is van je tweelingvlam, hoewel je je op dit moment waarschijnlijk niet zult realiseren.  Dit gebeurt omdat je ziel weet dat je Tweelingvlam komt!

FASE 2: DE ONTMOETING – EEN GLIMP VAN DE HEMEL

Dit is de fase waarin je je tweelingvlam voor de eerste keer in deze incarnatie ontmoet. Je zou op dit punt kunnen proberen weerstand te bieden, maar je zult hoe dan ook voor hem/haar vallen. Dan komt een korte periode van 'perfectie', dit is wat je een glimp van de hemel zou kunnen noemen. 

Wat gebeurt er in deze fase -

De eerste ontmoeting - je zult je tweelingvlam ontmoeten in ongebruikelijke omstandigheden, op een onverwachte plaats of op een onverwachte manier. Het is een plek, omstandigheid of manier waarop je niet zou verwachten dat je je partner of soulmate zou ontmoeten. Je zult deze persoon op een of andere 'speciale' manier vinden. Ook al zie je hem/haar misschien niet eens als een partner.

De aanvankelijke aantrekkingskracht. Je zult merken dat je wordt aangetrokken door je tweelingvlam.  Je bent misschien niet klaar voor een relatie (vanwege de karmische relaties die je hebt meegemaakt) en dus probeer je deze aantrekkingskracht te weerstaan. Je valt hoe dan ook. Diep verliefd.

Een korte periode van de meest 'perfecte' relatie die je ooit hebt meegemaakt. Na de eerste aantrekking, bevindt u zich in een zeer romantische relatie. Het zal op alle mogelijke manieren perfect lijken. Je vindt alles wat je wilt in je partner en nog veel meer.

Dit is hoe de tweelingvlam relatie eigenlijk zou moeten zijn. En dit is wat het wordt (zo niet beter) nadat je de problemen hebt doorgenomen die in de volgende fase aan de oppervlakte komen.

Deze korte periode maakt je bewust van de perfectie van jezelf en je tweelingvlam en brengt de herinneringen terug die altijd diep in je waren. Dit maakt dat je de volgende fase wilt doorlopen (wat een beetje moeilijk is). Het is als een trailer voor wat je relatie zal zijn in fase vier, na de reünie.

FASE 3: DE DANS

Nu moet oplossen van wat bekend staat als het karma. Dit is de moeilijke fase. Het begint nadat je een tijdje in een relatie met je tweelingvuur bent geweest. In deze fase komen alle geaccumuleerde negativiteit en lagere emoties naar boven. Dit lijkt moeilijk om door te gaan op het menselijke niveau, maar het is eigenlijk een waarlijk goddelijk proces waarin de Tweelingvlammen grondig worden gereinigd met elkaars hulp. Hierdoor kunnen ze hogere energieniveaus bereiken, zodat ze samen in gelukzaligheid kunnen ascenderen. Dit is ook de fase waarin beide tweelingvlammen spiritueel verlicht worden ...  Dit is wanneer ze de spirituele realiteit zoeken en vinden.

Als u zich momenteel in een tweelingvlammen relatie bevindt, bevindt u zich waarschijnlijk in deze fase (omdat dit de periode is waarin u gewoonlijk informatie over deze periode begint te vinden).

Wat gebeurt er in deze fase -

Argumenten – ruzie – meningsverschillen – botsingen. Deze fase brengt veel argumenten en gevechten met zich mee. Dit gebeurt omdat de negativiteit die elke partner met zich meedraagt ​​(meestal op een onderbewust niveau) naar de oppervlakte komt. De tweelingvlam zal dit weerspiegelen als een spiegel en je zult denken dat het erin zit, terwijl het in werkelijkheid in jou is. Dit begint het diepe reinigingsproces.

Het schuldspel

Elke tweelingvlam ziet zijn eigen negativiteit en rommel in hun tweelingvlam.  Ook duiken diepgewortelde angsten en frustraties op. Dus je denkt dat het gebeurt door de ander en begin elkaar de schuld te geven. Je zult het je bewust niet realiseren, maar dit is het opruimen van al je rommel, wat een goede zaak is.

De hardloper en de jager.

De argumenten en het elkaar de schuld geven veroorzaken veel verwarring (omdat het spirituele proces gewoonlijk niet begrepen wordt door de bewuste geest, omdat we geconditioneerd zijn om logica meer te vertrouwen dan dat gevoel). Eén tweelingvlam, op dit punt, neemt de rol aan van de 'wegloper of hardloper' (wat meestal de man is). De hardloper probeert de partner te ontwijken en weg te lopen uit de relatie. Dit gebeurt omdat de loper niet bewust weet wat er gaande is en het voelt alsof hij de controle verliest.

In ons afweersysteem bouwen we enorme muren om onszelf te beschermen. Dit gebeurt heel snel als we iemand ontmoeten die ons zal helpen om onze patronen van misbruik, verlating, verraad en/ of ontbering te herhalen. Jammer genoeg hebben in onze jeugd de mensen die we het meest vertrouwden ons het meest pijn gedaan. Het effect is dus dat we onze patronen blijven herhalen en ons eraan herinneren dat het niet veilig is om onszelf of andere mensen te vertrouwen. De andere tweelingvlam wordt nu de 'jager' (meestal de vrouw). De jager is geestelijk meer bewust dan de hardloper op een bepaald niveau en probeert de hardloper te 'achtervolgen' of ‘erop te jagen'.

De jager wil meestal op dit punt een soort van verbondenheid.  Dit gebeurt als het looplichtbewustzijn onbewust of bewust over wil komen in deze zware fase, zodat beiden zich kunnen herenigen. De jager is diep geschokt en gekwetst door het 'hardlopen' en onverwachte gedrag van de hardloper. Dit is wanneer ze de behoefte voelen om te begrijpen wat er werkelijk gebeurt en daarom gaan ze op zoek of lezen erover.  Dit leidt meestal tot de verlichting van de jager. De hardloper wordt ook spiritueel verlicht, door de bewuste inspanning van de jager, of door het ontvangen van een 'zielenschok' wanneer de jager opgeeft en weggaat van de hardloper tweelingvlam. De fase wordt langer uitgerekt naarmate de hardloper harder loopt. Uiteindelijk keert de hardloper terug en is het karma eindelijk volledig opgelost.

FASE 4 – DE REÜNIE

Dit is wanneer de gespleten ziel weer Eén wordt. Dit gebeurt eerst op het niveau van de ziel en vervolgens op het fysieke vlak (ja, dat is wanneer je gaat trouwen, tenzij, zoals in zeldzame gevallen, je fysieke hereniging geen deel uitmaakt van het plan). De reünie vindt plaats wanneer beide partners zich volledig bewust zijn van de spirituele realiteit.

FASE 5 – EEUWIGE GELUKZALIGHEID – LIEFDE ZIJN

Dit is de ‘voor eeuwig gelukkig’ fase. Beide tweelingvlammen zullen op dit moment volledig geestelijk bewust en verlicht zijn. Er is volmaakte liefde en harmonie. De dubbele vlammen genieten nu van hun Heilige Liefde en Intimiteit en hebben de kracht om alles te creëren wat ze zich maar kunnen voorstellen ... De wereld wordt echt hun canvas ... En ze schilderen het met de kleuren van Liefde.

Aan het einde van hun reis op aarde stijgen ze samen ...  En gaan ze door om meer te ervaren ...

net zoals ze altijd hebben ... In andere werelden en andere planeten ... In dit universum en daarbuiten ...

Samen, In liefde, vreugde en Vrede

samen, In EEUWIGE ZEGENING

BRON: LINDA GOODMAN


Verder naar OUDE ZIEL


Terug naar BEWUSTZIJN