5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

DIVINE TIMING

Alle mensen, situaties en omstandigheden die in je levensplan – je goddelijke blauwdruk – staan komen op precies de juiste tijd in je leven. We noemen het ook wel synchroniciteit en de mensen die niet geloven in Spirit of de goddelijke Verbinding noemen het toeval of het lot.

Alles wordt op de juiste tijd gestuurd en geregeld en aan je gepresenteerd als een mogelijkheid om je keuzes te bepalen. Het zijn altijd keuzes, geen verplichtingen. Het kan lijken alsof je geen keuze hebt in bepaalde situaties, maar die is er altijd. Wat voor jou een drama lijkt kan iets zijn waar een ander de schouders voor ophaalt. Het is altijd jouw reactie op een situatie die de waarde bepaalt.

Er is niet alleen Divine Timing voor elk mens afzonderlijk, maar er is ook Divine Timing voor de mensheid. Er worden momenteel dingen in het bewustzijn van de mensheid aan het Licht gebracht, wereldwijd is het grote Ontwaken van het bewustzijn volop aan de gang en men herkent de duistere plannen van hen die menen zelf het lot van de mensheid in handen te hebben. Maar door Divine Timing is dit plan onuitvoerbaar, alles gebeurt precies op de juiste tijd. Er is altijd over geschreven, vele, vele boeken zijn er over geschreven door mensen die op de hoogte waren. Ze werden toen niet of nauwelijks begrepen, maar ze zijn geschreven voor nu – voor dit moment in de tijd en de Lichtmensen hebben alle informatie in handen die ze nodig hebben om het Licht in de wereld te kunnen zijn.

De Lichtmensen zijn de sterrenzaden en de kosmische zwervers, zij incarneren op de plaatsen waar het Licht nodig is. Zij herinneren zich op jonge leeftijd al hun missie en taak. Vaak werken ze achter de schermen en soms zijn ze nodig in het volle licht. Het zijn er niet zoveel, maar ze doen onvermoeibaar hun werk totdat het tijd is om naar Huis te gaan. Totdat ze weer geroepen worden. Ze zijn duizenden levens oud en eeuwig jong. Elk van hen heeft een eigen unieke taak en vaak zijn ze eenlingen, nooit eenzaam en nooit alleen, maar ook nooit aangesloten op het collectief. Ze erkennen maar één autoriteit en dat is God.

Er zijn veel – pas ontwaakte – zielen die graag een sterrenzaad of sterrenkind willen zijn, maar dat is driedimensionaal denken. De Lichtmensen weten dat hier op Aarde het werk te doen is, het is niet belangrijk waar ze vandaan komen, ze zijn nu hier. En hier is bewustzijn, Licht! En er is alleen maar meer of minder bewustzijn en waar de mens meer bewustzijn heeft is het hun taak mensen met minder bewustzijn te helpen.

In het begin zei Spirit: ‘Er moet Licht zijn’. En er wás Licht!

Dat is de Kracht. En dat vermogen bezit elk mens al onderdeel van Spirit.

Dat is de taak van elke ontwaakte ziel: LichtBewustzijn zijn!

Ik ben het Licht
Ik ben de Liefde
Ik ben de Waarheid
Ik ben het Leven
Ik ben de Weg

De Meester door Pyts Boschma

Volgende