5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


EEN GEBOORTECADEAU

In tijden van nood zoeken mensen steun en veiligheid bij elkaar, ze zoeken iemand om hun zorgen en zorgelijkheid mee te delen, een luisterend oor, een klankbord, een steuntje in de rug, een beetje troost. Als Lichtwerker doe je altijd weer je best om dat aan mensen te geven: licht, hoop, liefde, bewustzijn enz. Maar, hoe doet een Lichtwerker dat? Hoe kan het dat een mens die God en de mensen dient altijd positief en sterk lijkt? Waar vindt diegene steun en kracht? Wie is er voor hem of haar?

Het is de Kracht van Spirit die door hen stroomt, zij worden gevoed door en via hun Verbinding met de Creatieve Bron. Deze Kracht wordt ook wel de Heilige Geest of de Trooster genoemd. Door de Verbinding stroomt de Kracht en de Liefde.

Denk nou niet dat dit alleen maar weggelegd is voor mensen die Lichtwerkers zijn, want iedereen is in staat om deze Kracht en Troost via de Verbinding met Spirit te ontvangen. Maar, niet iedereen wil zelf het werk daarvoor doen, niet iedereen wil zelf de Verbinding openen en zuiver houden. Er zijn veel mensen die nog steeds via anderen opgeladen, getroost en geduwd willen worden. Dit zijn nog oeroude overtuigingen en conditioneringen toen ‘men’ vertelde dat je een tussenpersoon nodig had voor het contact met Spirit. Niets is minder waar, het is een misleidende onwaarheid om je bij je eigen autoriteit en vrijheid vandaan te houden.

Ach ja, wij weten dat veel mensen denken dat ze dat zelf te moeilijk vinden, dat ze het te druk hebben, dat de dagelijkse beslommeringen het hen onmogelijk maakt, maar het zijn allemaal excuses om de persoonlijke verbinding met Spirit niet aan te gaan, want voor velen is het ook wel eng. Wat zal er gebeuren? Wat mag je verwachten?

Wij zeggen tegen iedereen: ‘Verwacht het mooiste, liefste, hoogste en beste. Verwacht hoop, steun, liefde, kracht en troost. Want Spirit is een liefhebbende God. Je gidsen en begeleiders staan je hele leven al klaar om je te ontvangen. Er is maar één voorwaarde: jij moet de eerste stap zetten. Jij bent degene die de vrije wil bezit, daar wordt nooit inbreuk op gemaakt’.

Gebruik de vrije wil ten gunste van jezelf. Zoek contact door middel van meditatie, gebed of via de natuur. Een andere manier is ook prima, jij bent vrij om je eigen persoonlijke weg te vinden. Het is net zo simpel als iemand opbellen, er wordt altijd opgenomen, er is altijd een gesprek, er is altijd tweerichtingsverkeer. Vertrouw op jezelf en de mogelijkheden die je bezit, je hebt ze bij je geboorte cadeau gekregen, ze zijn een geschenk van de Creatieve Bron aan jou persoonlijk en ze zijn te vinden in de onaantastbare ruimte van je hart.


De Blue Spirits door Pyts Boschma