5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

EEN INSTRUMENT

Langzaam maar zeker zien wij dat bij de mensen van het Licht de donkere en koude periode van het jaar z’n tol begint te eisen. Ja, wij weten dat jullie moe zijn, maar blijf alert, want mentale en/of lichamelijke vermoeidheid maakt je vatbaar voor seizoenskwaaltjes. Het is normaal van de tijd van het jaar maar nu is alles meer geladen met duisternis zo lijkt het. Dat is niet juist.


Blijf de nuchtere mensen die jullie altijd zijn geweest, met beide benen op de grond en een helder hoofd dat ‘snotterig’ mag zijn. Jullie hebben een natuurlijk afweersysteem hiervoor en door rust en goede voeding zul je, zoals altijd, snel weer beter zijn.


In de nieuwe energie kun je gebruik maken van een nieuw instrument: je manifesterende gedachtenkracht. Door kalm te accepteren dat je lichaam even opruimwerk te doen heeft en te denken aan de tijd dat dit klaar zal zijn en je weer richting het voorjaar gaat verhoog je je natuurlijke trilling. Bewustzijn is alles, bewustzijn kan alles.


Je geest en lichaam zijn magnifiek en magisch. Gebruik de volle fantasie en verbeelding die je gegeven is en creëer voor jezelf in gedachten een heerlijke plek in de zon, tussen de bloemen, warmte op je huid. Jouw vermogen om te visualiseren laat je sneller opknappen.


Gebruik je bewustzijn, gebruik je goddelijke instrumenten en vaardigheden én leer ze aan anderen. Geef je kennis door! Op manier creëer je steeds meer bewustzijn. Bewustzijn is Licht.


En zo is het.


De Blue Spirits door Pyts Boschma


Volgende