5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

 GROEN LICHT

Dit is een visualisatie oefening. Lees de tekst eerst door en sluit dan je ogen en visualiseer het groene licht.

Stel je voor dat je tegen de stam van een grote boom aan staat of zit. Je kunt met je handen de boom aanraken of omarmen en je kunt je gezicht er tegen aan laten rusten.

De boom ontvangt energie uit de Aarde die hem doet groeien en uit de kosmos via zijn bladerdak. Een boom is een verbinding tussen hemel en aarde.

Raak de boom met je handen aan. Zie hoe er langzaam maar zeker een nevel-wolk naar beneden komt uit de kosmos met een prachtige groene kleur, het sprankelt en schittert. Het is een stralende groene wolk die van bovenaf zachtjes neerdaalt op het bladerdak van de boom, door de takken en de stam vloeit de aarde in. Zie hoe deze prachtige groene energie via de boom je handen invloeit en je vult zoals het de boom vult en omhult.

De groene nevel of wolk is goddelijke, helende energie, langzaam vult het de cellen van je lichaam met zacht stralend groen licht en het geneest elke cel van je lichaam. Vul jezelf met deze heerlijke, genezende, groene energie als een zacht licht. Alle spanning en stress verdwijnt uit je lichaam. Laat het je zolang vullen totdat er een glimlach op je gezicht komt. Weet dan dat alles goed is. Weet dan dat je je zojuist gevoed hebt met de Groene Straal van Raphael, de Aartsengel van Genezing.

Ontvang, glimlach en Weet.

Alles is goed.

De Blue Spirits 


VOLGENDE