5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HET FEEST VAN LICHT 

Op 22 en 23 december zal de Ster weer aan het firmament verschijnen zoals elk jaar gebeurt. Het is hét symbool van wat jullie Kerstmis noemen, de geboorte van de Meester. Door de situatie in de wereld wordt jullie nu de mogelijkheid geboden om dit feest intenser te vieren dan anders. Want het Grote Ontwaken is allang begonnen, het Licht schijnt volop en de mensen realiseren zich dat ze alleen door compassie de weg naar de toekomst kunnen openen.

Steeds meer mensen worden bewust, steeds meer mensen zien het Licht, steeds meer duister lost op ook al lijkt het nog voor velen dat het donkerder wordt. Dat is niet het geval. Alleen in het donker kun je het licht vinden, het wijst je de weg, het is een baken waar je je op richt, het is je houvast.

De Meester was het grote voorbeeld van wat en wie jullie zijn en wat jullie kunnen. Wat de Meester liet zien wordt afgedaan als een sprookje of fantasie, maar niets is minder waar. Hij incarneerde uit een hoge lichtwereld in de mens Jezus en rond zijn dertigste levensjaar was de Meester vol bewust van wie en wat hij in werkelijkheid was. Hij liet God in zichzelf de mens Jezus volledig overnemen om duidelijk te maken wie en wat de mens is.

De tegenkrachten hebben zijn boodschap volledig afgezwakt door hun praktijken en de immer volgzame mensen hebben hen geloofd zoals ze hen ook nu geloven. Maar, is het op zich niet erg bijzonder dat er wereldwijd nog steeds over hem gesproken wordt terwijl hij maar drie jaar in het openbaar zichzelf kenbaar heeft gemaakt in een tijd zonder enige media? Hoe groot is die kans? Zelfs nu op dit moment in de tijd?

Hij heeft gezegd tegen zijn leerling Johannes dat hij terug zou komen en die belofte zal nooit verbroken worden. Maar hij zei dat hij de tweede keer niet geboren zou worden uit een vrouw, maar hij zal komen met grote overmacht op/in de wolken.

Begint er nu iets te dagen? We hebben vaak gezegd dat je moet letten op de tekens in de lucht. En wie bewust is heeft het al gezocht, gevonden en gezien, want de bewust mensen beseffen nu ook dat er heel voor hen verborgen en verzwegen is en ook dat komt allemaal aan het licht in dit Grote Ontwaken. Alle planeten in het universum zijn bewoond, overal zijn levende wezens.

Zoek de punten en trek de lijnen, alle informatie is voorhanden. Onderzoek alle dingen en behoud het goede. Vertrouw niet op een ander mens, tenzij je hem of haar volledig vertrouwt, maar wees je eigen autoriteit. Jij bezit je eigen brein, intuïtie en hart dat je de waarheid vertelt. God is in jou, hij zal je nooit misleiden als je hem vraagt om leiding.

Vraag en het zal je gegeven worden. Wees altijd in gesprek met al je begeleiders, je Hoger Zelf, met God. Jij bezit je eigen unieke verbinding met de Bron van de Schepping. Onttrek je aan de macht van mensen, je bent vrij. Vrij!

Wij houden van ieder van jullie, wij kennen jouw naam.

De Blue Spirits door Pyts Boschma

Delen is het Licht versterken.


Volgende