5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HET IS EEN PERSOONLIJKE REIS

Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, is de energie in hoog tempo intensiever aan het worden. Je lichaam heeft soms moeite om al die downloads en upgrades te verwerken. Oude levensstukken, soms oeroude levensstukken komen nu in een andere vorm je leven weer in om verwerkt en losgelaten te kunnen worden. Kijk naar wat er zich in je leven afspeelt en welke vergelijkbare situaties uit het verleden hetzelfde gevoel gaven. Je gevoel is datgene dat telt, de boodschapper brengt je alleen maar het bericht dat er opruimwerk te doen is. Blijf er niet te lang bij stilstaan, het belangrijkste is herkennen wat het is dat aangeraakt wordt, accepteer dat je dat stuk nog los mag laten en ga dan verder. Het klinkt simpel, maar dat is het niet, het is echt even door de zure appel heen bijten.

Je vraagt je misschien af waarom je voor dit soort dingen die alle tijd zou moeten nemen, maar er is niet veel tijd meer. Het is tijd om je lichtbubbel te vullen met Liefde en licht, een zo hoog mogelijke trilling te hebben en vast te houden die zo zuiver mogelijk is. De mensen in de wereld zullen het voelen als je glimlacht en zekerheid, vertrouwen en liefde in je lichtveld meedraagt. En dat is nu op dit moment precies wat men nodig heeft.

Je hebt de taak om jezelf zo hoog mogelijk te houden, je licht is nodig omdat een paar lichtwerkers niet alleen het lichtwerk kunnen doen, iedereen is belangrijk. De verschuiving naar de 5e dimensie of naar multidimensionaliteit is nu een persoonlijke kwestie geworden, jij bent verantwoordelijk voor je eigen levenspad, de keuzes die je maakt bepalen je heden en toekomst. Kies voor het allerliefste, allerhoogste, allerbeste en allermooiste. kijk naar wat er in de wereld gebeurt maar laat de negatieve invloeden ervan afketsen op je lichtveld.

Neem elke dag contact op met Spirit, je helpers en begeleiders. Praat de hele dag met hen alsof ze je allerbeste vrienden zijn. Hou de verbinding levend en sterk, de lijn van liefde en leven is met je verbonden en geeft je wat je nodig hebt. Laat aan de wereld zien dat je het Licht bent. Wees je ervan bewust dat je het Leven, de Liefde en het Licht bent. Praat met je Innate – je intelligente lichaam – je cellen, praat met je Hoger Zelf. Doe alles dat nodig is om het Licht te zijn.

Als je dit kunt zijn leef je in de 5e dimensie. Je bent niet zover gekomen om nu kopje onder te gaan, je bent gekomen om je volledige glorie als deel van Spirit te ervaren. En om het te ervaren moet je het eerst zijn. Laat dit je allergrootste prioriteit, het allerbelangrijkste in je leven zijn. Je zult gelukkig zijn in een wereld die geen glorie meer heeft. Daarmee creëer je je eigen universum. Blijf betrokken met bewustzijn, liefde, compassie en begrip, maar laat het nooit je Licht doven.

Wees niet bang, wee er voor honderd procent van overtuigd dat Spirit de regie heeft. Er is een nieuwe aarde en een nieuwe hemel beloofd. De beloftes die Spirit geeft worden altijd nagekomen.

De Meester door Pyts Boschma

Vogende