5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


ONTDEK WIE EN WAT JE BENT

Men noemt mij de Meester, weet je waarom? Omdat ik de mensen leerde wie en wat ze zijn. Er is jullie zoveel geleerd, aangeleerd om je weg te houden van de waarheid over jezelf, de reden daarvoor is dat de mensen die macht over anderen willen hebben niet van plan zijn om jou te vertellen wat je kunt en wie je bent en hoe machtig jij bent.

Jij kunt hetzelfde als wat ik gedaan heb en je bent hetzelfde als wie ik ben. Het is je wijsgemaakt dat dit blasfemie – godslastering – is, dat je met zo’n manier van denken ver buiten je boekje gaat en dat je het al helemaal niet hardop mag uitspreken. Dat is de macht van de controle die men over mensen wil hebben. En omdat het je eeuwen en eeuwen lang voorgehouden is dat je niet de moeite waard bent, dat je zondig bent, dat je slecht bent, dat je liefde moet ‘verdienen’ en ga nog maar even door, ben je langzaam maar zeker geprogrammeerd.

Het is tijd om jezelf te deprogrammeren. Dit doe je door jezelf te ‘herprogrammeren’ met korte zinnen – affirmaties. Herhaal ze vaak totdat ze vast in je bewustzijn zitten, totdat de oude programmering overschreven is. Je mag je eigen affirmaties bedenken en gebruiken, maar misschien zijn een paar voorbeelden wel handig. Zeg tegen jezelf:

Ik ben mooi
Ik ben speciaal
Ik ben belangrijk
Ik ben de moeite waard
Ik ben het leven zelf
Ik ben liefde
Ik heb recht op respect
Ik ben familie van God

Ja, maar ………….. Juist, en daar zit hem de kneep! Want dan komt er iemand op je pad die iets vervelends tegen je zegt of iets naars doet. En je hele herprogrammering ligt aan diggelen. Zo gaat het vaak. Dan val je weer terug in de oude programmering en zeg je tegen jezelf: het werkt toch niet.
Wat wil je? Ben je bereid mij te geloven? Geloof je in je eigen macht en kracht? Of geloof je wat anderen zeggen en doen? De keuze is aan jou! Er zal je misschien verweten worden dat je arrogant bent of dat je eigendunk hebt. Er zal je misschien verweten worden dat je niet aardig meer bent of dat je zo veranderd bent. Maar, dat is de manier waarop een ander naar jou kijkt en over jou denkt. Het zegt iets van hen, niet van jou. Geef hen als antwoord een glimlach en zeg: ‘Ik vind jou speciaal – ik vind jou uniek – jij bent ook respect waard’. Op dat moment zul je de hele situatie naar het licht hebben gebracht en getransformeerd hebben.

Mijn Christuskracht was afkomstig uit een hele hoge dimensie, het bezat een hele hoge trilling en frequentie. Jullie stijgen – samen met de Aarde – op naar een hoger multidimensionaal Veld van Bewustzijn. Jullie stijgen op naar een trilling die dichter bij de Creatieve Bron ligt. Daarmee opent zich jullie bewustzijn voor multidimensionale waarneming en de bijbehorende instrumenten. Velen van jullie voelen het stukje bij beetje hoe het zich in jullie realiseert en manifesteert. Er openen zich bij veel mensen al poorten waardoor ze deze nieuwe wereld kunnen ervaren. Wees er niet bang voor, omarm je bestemming, het is mooi.

Je lagere trilling wordt weggezuiverd, je zult zelf beseffen dat het nodig is. Maar in deze nieuwe dimensie kun je geen oude programmering gebruiken, praat daarom met en tegen jezelf, je cellen, je lichaam, het zal zich snellen ontdoen van het oude als jij het herprogrammeert . dit proces is heel persoonlijk, elke ziel is een eigen uniek stukje van God, maar we zijn allemaal familie van elkaar door onze verbondenheid met de Creatieve Bron. Wandel met mij, met je gidsen en engelen en met God. Je kunt niet verdwalen, je bestemming staat vast. Welkom Thuis.

De Meester door Pyts Boschma

Volgende