5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

HOE DOORBREEK JE PATRONEN IN DE NIEUWE ENERGIE?

We hebben al vaker gezegd dat jullie in meerdere tijdlijnen tegelijk leven. Er is de lagere driedimensionale tijdlijn, die op dit moment weer gevoed wordt door de mensen met driedimensionale energie en ook gevolgd door mensen die in de driedimensionale frequentie leven.

Maar de mensen die een verschuiving in hun bewustzijn gemaakt hebben en die mee vloeien met de hogere kosmische instroom van energie en die ook integreren in hun geest, lichaamscellen en DNA en deze energie omzetten in licht in hun energetisch veld, zij leven in een nieuwe energie. Deze energie is letterlijk nieuw, het is je niet bekend, niemand van jullie heeft eerder deze energie ervaren en niemand heeft een referentiekader voor deze hogere trilling.

Wat je misschien niet beseft is, dat wanneer je ouder ben bent, al je routines, gewoontes, vaardigheden, de denkpatronen en manier van doen nog uit de oude driedimensionale energie komen. Je cellen kennen ook alleen de oude manier van informatie opslaan en delen.

Daarom is het belangrijk dat je leert je vaste patronen te doorbreken, de nieuwe energie werkt totaal anders dan de oude. In de nieuwe energie kun je door middel van intentie manifesteren. Door intenties om te zetten in affirmaties verander je je realiteit.

Het is heel belangrijk dat je denkt en spreekt op basis van wat je wenst te manifesteren. Op basis van je intentie. Gebruik alleen maar positieve affirmaties:

Een voorbeeld:

“Ik creëer een werkelijkheid vol gezondheid, liefde, compassie en blijheid’.

Roep daarbij het gevoel op dat je zult hebben als je dit gemanifesteerd hebt, hoe gelukkig zul je je voelen?

Doorbreek patronen en gewoontes, verander je vaste rituelen, alleen jij kent jouw vaste driedimensionale programmering. Doorbreek het door het te veranderen. Verander de volgorde van vaste automatismen, hierdoor word je bewust. Gebruik je andere hand dan gebruikelijk bij alles wat je doet, je zult vol aandacht je tanden poetsen en haar kammen bijvoorbeeld omdat je het niet gewend bent. Ga eens ergens anders zitten, daar waar je normaal nooit zit. Loop, fiets of rij eens een andere route. Je zult je werkelijkheid op een andere manier gaan ervaren. Er zijn zoveel mogelijkheden en manieren die jij alleen kunt ontdekken.

De BLUE SPIRITS door Pyts Boschma

Delen is helpen het bewustzijn te versterken. 


VOLGENDE