5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

JA OF NEE

 

JA OF NEE?

Vertrouw je jezelf? Geloof je jezelf? Jullie komen in een stadium waarin niets meer betrouwbaar lijkt qua informatie. Alleen dat wat je diep van binnen voelt dat waarheid is kun je vertrouwen, maar je moet heel zorgvuldig luisteren naar je innerlijke stem. Want het duister vermomt zich momenteel als het licht. Het komt op je innerlijke onderscheidingsvermogen aan om de waarheid te vinden. Maar jij bent groot, jij bezit deze kracht en deze innerlijke antenne.

Besef je je eigen grootsheid?
Besef je wat een bijzonder wezen je bent?
Besef je wat je goddelijke eigenschappen en talenten zijn?
Besef je op hoeveel manieren jij je liefde kunt uiten?
Besef je dat jullie allemaal hetzelfde willen?
Besef je hoe machtig en kracht jouw ‘ja’ of ‘nee’ is?

De verhoogde trilling van de Aarde zorgt ervoor dat alle lagere trillingen oplossen, losgetrild worden om te verdwijnen. Het kan niet meer bestaan, het verdwijnt. Ook in de mensen worden alle lagere trilling gebieden losgeweekt en vervangen door de hogere trilling. Latere bewustzijnsvelden komen naar de oppervlakte, alle ‘oude’ overtuigingen en conditioneringen functioneren niet meer. Zie, het oude is voorbijgegaan, het nieuwe is gekomen.

Het kan heel griezelig zijn om te zien wat er altijd verborgen is geweest, zowel in de buitenwereld als in de innerlijke wereld van mensen. Er kunnen dingen aan het licht komen waar je van schrikt. Maar wees er niet bang voor. Zodra je het ziet en beseft wat het is kun je geschokt zijn, maar het besef dat het zich openbaart om te kunnen verdwijnen omdat het niet meer kan bestaan zou je troost en zekerheid moeten geven.

Verwacht meer, verwacht veel, verwacht het onverwachte. En weet dat het zo moet zijn omdat het niet meer kan bestaan. Volg je hart, het weet de juiste weg. Wees begripvol naar anderen en naar jezelf, jij hebt een voorsprong als je bewust bent. Help anderen als hun bewustzijn zich opent, maar breek de deur niet open, het heeft geen enkele zin. Wacht totdat de deur open gedaan wordt door de ander. Je hoeft het alleen maar te delen, te vertellen, het zal zich in het bewustzijn van de ander als een zaadje nestelen en als de tijd rijp is zal de ander zich jou herinneren en naar je toe komen. Wees dan blij en dankbaar voor hun komst en ontvang hen met open armen als teken van de liefde die je bent.

Alles komt goed. Alles is goed. Alles komt anders.

Wees niet bang.

De Meester door Pyts Boschma

Volgende