5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


JE BENT ER ………..

Ben je nog steeds bewust? ‘Ja, natuurlijk’, horen we je zegen, ‘ik ben wakker, ontwaakt. Ik zie alles wat er gebeurt en ik zie dat er niets te zien is, niet echt, niet wáár ik het wil zien’.

Hoor je je eigen zorgelijkheid? Hoor je wat je zegt?

Je bent wakker. Je bent ontwaakt. Je voelt hoe de hoge, universele energieën door je heen stromen. Maar, voel je ook de enorme rust die als een deken over de Aarde is neergedaald? Voel je deze prachtige energie die je aangereikt wordt uit de Bron? Voel je Thuis?

Of kijk je nog steeds achterom, sta je met je rug naar het allerbeste en allerhoogste dat er IS. Niet dat komt, maar dat er IS. Je zit in de shift, je verschuift met je hele wezen naar een andere dimensie en je bent er, je bent gearriveerd. Je bent niet meer onderweg, je bent er. Voel het, voel het in al je cellen, in je bewustzijn.

Het is niet de bedoeling dat je achterom kijkt, hier wilde je ziel naar toe en hier ben je nu. Ja, wij begrijpen waarom je achterom kijkt, maar het is niet nodig. Alles is goed voor elke ziel, want ook zij zijn gearriveerd ook al beseffen zij het soms niet. De Aarde is gearriveerd en alles dat op haar leeft in een lage trilling zal zichzelf oplossen omdat het niet kan bestaan. De mens WAS driedimensionaal en is nu vijfdimensionaal – bewust of niet. Alles dat van een lage trilling is wordt als het ware uit het bewustzijn geduwd. Van iedereen. Je kunt begrijpen dat onbewuste mensen niet beseffen wat er gaande is, ze hebben geen idee. En toch stopt dat de ascensie van de Aarde niet, het is door niets of niemand te stoppen.

En dat is wat jullie nu zien: het oplossen van de driedimensionale werkelijkheid in alle facetten. Het kan niet meer bestaan.

Verwacht het allerbeste, allerhoogste, allermooiste, allerliefste. Want dat is wat deze energie met zich mee brengt. Weet in alle cellen en in je totale bewustzijn en in alle delen van je ziel dat alles goed is. Want alles IS goed.

Wéét

De Blue Spirits


VOLGENDE