5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


JULLIE GALACTISCHE FAMILIE

We willen het over een onderwerp hebben dat voor sommigen van jullie een brug te ver is en voor anderen een vaststaand feit: we willen jullie attent maken op jullie familie van licht. Jullie broers en zussen van het universum. Zij hebben verschillende namen, het zijn verschillende rassen, ze hebben verschillende taken, ze komen van verschillende sterrenstelsels en planeten. Maar, ze dienen allemaal dezelfde Bron, jullie Schepper, het Licht!

En, ondanks dat jullie altijd is verteld dat er geen leven in het universum is, zijn zij wel degelijk aanwezig. Bedenk dat jullie telescopen verhoudingsgewijs maar een heel klein stukje het universum in kunnen ‘kijken’. En, bedenk ook dat wat niet gezien wil worden niet gezien wordt.

Natuurlijk zijn jullie niet alleen in dit eindeloze universum, het zou ook niet logisch zijn. Kijk op een heldere avond eens naar de sterrenhemel en onderken dan de logica van het bestaan van vele, vele andere bewoners in het heelal. We horen natuurlijk ook de tegenargumenten van de ontkenners: als ze bestaan waarom zijn ze dan niet hier? Maar heb je wel eens bedacht dat de beschaving op Aarde nogal barbaars te noemen is? Of altijd is geweest? Dat is nu aan het veranderen gelukkig, het IS al veranderd. Er is al veel familie op Aarde aanwezig om de mensheid bij de ascensie bij te staan en te ondersteunen.

In het heelal zijn zogenaamde ‘portalen’, intergalactische snelwegen. De portalen openen en sluiten zich door middel van lichtfrequenties en geluid. En op dit moment bevinden zich ontelbare ‘schepen’ en ‘moederschepen’ in jullie sterrenstelsel. Niet alleen de Aarde is aangekomen in de 5 e dimensie, jullie hele zonnestelsel verplaatst zich naar een nieuwe plaats in het universum, dichter bij de Bron. Dat wat jullie de Intergalactische Vloot noemen helpt hierbij door via de zogenaamde magnetische lichtvelden de energie te verhogen. Het is de energie die rechtstreeks uit de Bron komt.

Om de Aarde ligt een magnetisch lichtveld. Jullie kennen het patroon van de ‘tree of life’. Het Veld lijkt qua patroon hierop. Het lichtveld bevat vijfdimensionaal bewustzijn, het wordt van bovenaf gevoed met lichtenergie van de Bron die doorgegeven wordt via de galactische helpers en van beneden af gevoed wordt door de lichtenergie van de vijfdimensionale lichtwerkers op Aarde. Het Veld kan niet alleen van bovenaf gevoed worden met energie, de binnen- en buitenkant van het Veld moeten gelijkwaardig in balans zijn.

Dat punt is bereikt! Er komt nu voldoende lichtbewustzijn vanaf de Aarde in het Veld. Dat betekent dat het kantelpunt is bereikt, de lichtenergie van bovenaf kan nu systematisch verhoogd worden, er is genoeg doorgang door het Veld om de Aarde te bereiken. Dit is wat de lichtwerkers doen, zij ontvangen en verankeren de hogere energie als eerste. Je hebt waarschijnlijk de verhoging al in je lichaam gevoeld door wat jullie ‘ascensie symptomen’ noemen.

En een heel belangrijk punt dat hierdoor bereikt is, is dat door de instroom van hogere energie de lagere frequenties en trillingen op Aarde niet meer kunnen bestaan, ze lossen op en verdwijnen. Het kan niet meer bestaan.

Wees daarom blij en gelukkig als je door een ‘ascensie dag’ gaat, ontvang de energie met een stralende lach, want het betekent dat je opgetild wordt naar een steeds hogere lichtfrequentie én het betekent dat er weer een stuk minder lagere energie zal zijn.

Heb geduld, je voelt aan je lichaam dat het niet te snel kan gaan, het moet zich stukje bij beetje aanpassen. Wees dankbaar, verbind je met Spirit, je bent op weg naar de energie van Thuis.

Wéét!

De Blue Spirits

Delen is het Licht versterken 


VOLGENDE