5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

 JE ZIELSVERWANT

" Je zielsverwant zorgt ervoor dat je je helemaal intact voelt, alsof er geen stuk ontbreekt in de puzzel. Een levenspartner daarentegen kan een grote voorstander en een langdurige metgezel zijn, maar is beperkt in zijn of haar vermogen om je geest te verrijken. " Dr. Carmen Harra

Zielsverwanten zijn iets anders dan een levenspartner zonder zielverbinding. Sommige mensen, die nooit een zielsverwant of zielverbinding tegenkomen, settelen zich met een levenspartner. Deze relaties kunnen zeer bevredigend zijn. Ze zijn vaak gebouwd op wederzijds vertrouwen, respect en vriendschap.

In het leven hebben we geen controle over timing en soms minder controle over de omstandigheden. Sommigen kunnen niet eeuwig wachten in de hoop een zielsverwant tegen te komen, dus zijn ze tevreden met een volwassen relatie tussen het leven en de partner. Voor sommigen gaat het om overleven, veiligheid of eenvoudig gezelschap, en het woord zielsverwant of soulmate resoneert niet. Het concept lijkt misschien flirterig, dromerig en onrealistisch. Omstandigheden van het leven, timing, beschikbaarheid, veiligheid en vele andere factoren kunnen allemaal van invloed zijn op onze relatie keuzes ...

MAAR…

De kans is groot dat als je open, klaar en gezegend genoeg bent om een ​​Soul Mate te ontmoeten in dit leven en dan zal het onverwachte gebeuren. Het kan verontrustend, destabiliserend en  onwennig aanvoelen omdat het een andere verbinding is dan elke andere die je hebt gehad.

Er zijn geen woorden of verklaringen die zo'n zielverband duidelijk kunnen verwoorden. Het is een magnetische energie, een intuïtief weten en het lijkt gewoon goed. Er is geen kwestie van ruimte of tijd, je hebt je weg naar elkaar gevonden. Als dat gebeurt weet je het.  Er is een stroom en een ritme dat lijkt te worden geleid door iets veel hogers. Je stapt achteruit om op adem te komen, want diep van binnen weet je dat dit speciaal is. Dit is anders. Dit is echt.

Het is rauw en het is zo verdomd echt dat je weg wilt rennen om tijd te hebben om het  op te nemen. De soulmate. Degene die je voelt trillen als ze duizend mijl verderop zijn. Degene die je hoort fluisteren als ze aan je denken. Degene die je vrij laat bewegen, maar je schaduw van een afstand omhelst. Die. Degene waarvan je denkt dat je het al een miljoen jaar weet.

Wanneer je het geaccepteerd hebt zie je de schoonheid, de zeldzaamheid en uiteindelijk de helderheid. Je weet dat het echt is. Soms is het een vriend, soms een geliefde. Soms voorbijgaand, soms blijvend. 

Deze prachtige verbinding van de ziel kan ook gewoon ons leven binnendringen om ons te herinneren aan wat we vergeten zijn; ons schrijven, zingen, creëren, voorstellen, dansen of leven. Ze verlichten de vonk. Ze krijgen het vuur aan de gang. Zij zijn de zachte duwtjes. Soms blijven ze, en soms gaan ze verder. Maar ze laten je meestal dankbaar en vaak buiten adem raken. Ze herinneren ons eraan om levend, levendig en hoopvol te zijn. Soulmates zijn mensen die het beste in jou naar boven halen. Ze zijn niet perfect maar zijn perfect voor jou.

Voordat het mogelijk is om deze ziel en deze diepe verbinding te ontmoeten moet je eerst van jezelf houden.  Want wanneer je liefdesmomenten voor jezelf hebt, komt de verbinding met je evenziel vanzelf en moeiteloos, transformeert het door jou heen en wordt het getransfixeerd naar een ander die ook zichzelf liefheeft en klaar is voor diepte.

Intimiteit vereist een open hart. Kijken, zoeken, bidden, visualiseren en mediteren brengt geen soulmate naar je toe, ze kunnen niet worden opgeroepen. Niemand kan jouw andere helft zijn of je energetisch vullen. Niemand kan je gelukkig maken, een soulmate kan je inspireren en het beste in je naar boven halen, maar jij moet zelf gelukkig leren zijn. Doe je werk. Heb je lief en voed jezelf. Vul je eigen ziel en voed je eigen vuur.    

ZIELSVERBINDING

Het is een innerlijke, energetische verbinding. Het is een vasthoudende, diepgaande en aanhoudende trilling die niet in woorden te omschrijven is.

Als je een soulmate hebt gevonden dan is de kans groot dat je elkaar al vele levens kent. Je herkent elkaars ziel.

Je begrijpt elkaar, je begrijpt en voelt elkaar zonder woorden, je weet wanneer iemand aan je denkt, hoe men zich voelt , wanneer je soulmate slaapt en wanneer er gebeld wordt weet je dat het je soulmate is.

Je accepteert alle gebreken in de ander. Geen enkele relatie is perfect en zelfs soulmate relaties kennen ups en downs en botsingen. Toch zal de band heel moeilijk zo niet onmogelijk te doorbreken zijn. Soulmates accepteren elkaars imperfecties en hebben ze zelfs lief.

Het is intens, veel intenser dan een normale relatie. Het is belangrijk dat je gefocust blijft op de oplossing als er een probleem tussen je soulmate en jij is. Leer verder kijken dan het meningsverschil.

Jullie zijn met elkaar verbonden in een speciale band – samen zijn jullie een superpower in de wereld. Dat maakt jullie bereid en klaar om elke prestatie van het leven op je te nemen, zolang je elkaar maar hebt.  

Je bent mentaal onafscheidelijk, zielsverwanten hebben vaak een mentale connectie die lijkt op die van een tweeling. Ze kunnen tegelijk elkaar bellen. Hoewel het leven jullie kan scheiden zullen jullie geesten altijd op de hoogte van elkaar zijn. 

Je voelt je veilig en beschermd en leert blindelings op elkaar te vertrouwen. Je soulmate geeft je het gevoel dat je altijd een beschermengel aan je zijde hebt. Iemand die op je onzekerheden speelt – bewust of onbewust – is niet je soulmate.

Je kunt je een leven zonder je soulmate niet voorstellen. Je kunt een soulmate niet zomaar aan de kant zetten, je kunt niet zonder elkaar, het is een persoon die de moeite waard is om voor door te gaan en te blijven vechten.

Je zoekt elkaars blik. Zielsverwanten hebben de neiging om in elkaars ogen te kijken, elkaar op te zoeken. Het komt van nature uit de diepgewortelde verbinding tussen elkaar. Een persoon in de ogen kijken tijdens een gesprek duidt op een hoog niveau van comfort, veiligheid en vertrouwen. 


Verder naar TELEPATHIE TUSSEN SOULMATES


Terug naar BEWUSTZIJN