5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


TELEPATHIE

Communiceren door middel van telepathie betekent gedachten overbrengen naar een ander. Het kan zelfs betekenen dat je elkaar een blik van verstandhouding toewerpt waarbij de ander direct weet wat je denkt. Het is een hele intieme vorm van communicatie tussen zielsverwanten waarbij uitleg niet nodig is. Het is een bewijs van de liefde en intense band die ze delen. Omdat zielsverwanten een zeer sterke en spirituele band met elkaar delen ontstaat deze geheime communicatie als vanzelf en onbewust met de tijd.

WAT IS TELEPATHISCH COMMUNICEREN?

Weten zonder te vertellen.  

Zelfs als er een lange afstand tussen de twee is, zullen soulmates altijd weten wat de ander van plan is door deze verbinding. Het werkt nog beter wanneer ze samen zijn, waar ze elkaars gemoedstoestanden en gevoelens snel kunnen begrijpen.

Dezelfde gedachten

Soulmates weten al wat de ander gaat zeggen, af en toe elkaars zinnen afmakend. Ze delen dezelfde gedachten en meningen over dingen. Ze zijn diep verbonden met elkaar.

Woorden zijn niet van belang

Soulmates hebben geen woorden nodig om te communiceren . Ze kunnen begrijpen waar de ander aan denkt zonder een enkel woord te zeggen. De band is zo sterk dat het buitengewoon comfortabel is en gemakkelijk bij hen kan zijn, zonder dat je voortdurend je behoeften hoeft uit te spreken.

Communicatie via dromen

Geestelijk en onbewust verbinden leidt ertoe dat ze in wisselwerking staan ​​door dromen en een dromerige mooie wereld delen die geheel van henzelf is.

Gelijke smaken en interesses

Soulmates delen dezelfde ideeën en interesses als gevolg van hun diepe band en relatie. Het is slechts een van de vele redenen waarom ze zo vrij kunnen communiceren en zo nauw met elkaar verbonden zijn.

Telepathische communicatie tussen soulmates is een uiterst uniek en mooi onderdeel van de relatie, waardoor het paar zo gemakkelijk dingen uitwerkt en er altijd voor elkaar is. Als je zo iemand hebt gevonden, koester het omdat het speciaal en magisch is. 


Verder naar VERSCHIL TUSSEN SOULMATES EN TWEELINGZIELEN


Terug naar BEWUSTZIJN