5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

LICHTWERK
Het is moeilijk voor velen van jullie, het vergt enorm veel innerlijke kracht om in balans te blijven in deze ogenschijnlijke chaos in de wereld. Toch zal het eerst allemaal gezuiverd moeten worden voordat het leven weer zal kunnen zijn zoals het bedoeld is. De nieuwe energie is wat het zegt: ‘nieuw’, jullie hebben geen referentiekader voor deze energie, jullie zijn nog niet eerder in dit hoge energieveld geweest en dat maakt het allemaal heel verwarrend.


De velden van een lagere trilling waar jullie altijd in geleefd hebben lossen voor jullie ogen op en de meesten van jullie kunnen bijna niet wachten tot het zover is. Maar wat je je misschien – nog – niet realiseert, is dat deze lagere trilling al heel lang bestaat en dat jullie daarin ook al langere tijd van je leven in hebben doorgebracht. Jullie hebben al heel veel innerlijke zuivering doorgemaakt, maar besef wel dat er nog steeds oude ego-conditioneringen en oude overtuigingen mee kunnen spelen in je leven waar jij je misschien nauwelijks van bewust bent.


Zo zijn bijvoorbeeld spirituele superioriteitsgevoelens, rangen en standen, meer/minder spiritueel of ontwaakt, wakker of slapen allemaal oude conditioneringen. Er bestaat alleen bewustzijn en elke ziel volgt een eigen pad, op eigen tijd en is eigen autoriteit. Er zijn processen die je niet kunt versnellen, hoe graag je ook wilt.
Wat jullie je misschien óók niet realiseren is dat je constant door je gidsen en begeleiders even getest wordt om te kijken of jouw bewustzijnsgroei écht geïntegreerd is of dat het leuke technische ‘blabla’ is. Er zijn veel spirituele betweters die boekjeswijsheid op je los laten zonder enige wijsheid die op ervaring gebaseerd is. In deze nieuwe energie worden dit soort dingen onmiddellijk transparant.


De ware Lichtwerker is zwijgzaam, luistert en laat het licht vrij naar de ander stromen zodat het bewustzijn van de ander wordt aangeraakt. Hij/zij laat de ander zelf naar oplossingen zoeken, soms met een advies of een aanwijzing of als een spiegel, maar nooit als probleemoplosser. De mens is eigen autoriteit, de ziel bezit eigen levenskracht en wijsheid, heeft eigen bewustzijn en is boven alles volstrekt uniek met een eigen zielsblauwdruk en eigen levenslessen.


Als je mensen wilt helpen dan hoef je alleen maar in liefde aanwezig te zijn, te luisteren, aandacht te geven en de ander te helpen de eigen weg te ontdekken. Dat is genoeg, meer hoef je niet te zijn of te doen.


Leer de ander dat er altijd van hen wordt gehouden, dat ze nooit alleen zijn, dat de verbinding met Spirit eeuwig is en dat ze eeuwigdurend perspectief hebben. Als ze dat kunnen begrijpen heb je je werk gedaan.  Wéét!


De Blue Spirits door Pyts Boschma
Delen is het Licht versterken


Volgende