5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

SAMEN IS JULLIE KRACHT

Maak het duister zichtbaar, zet het in het Licht en het zal moeten oplossen. Wij weten dat jullie je best doen hierin en dat jullie tegengewerkt worden. Maar er zijn beslist dingen die jullie kunnen doen als jullie je met elkaar verenigen. Er zullen ideeën doorkomen bij de mensen van goede wil die in hen worden gelegd door gidsen en Hogere Zelven.

Jullie denken – sommige van jullie – dat je machteloos bent, dat het altijd al zo is geweest, dat je niets kunt doen om het te veranderen enz., enz. Dat is fatalisme. Ook dit zijn programmeringen uit de tijd vóórdat dit alles begon. Zie je het?

Het is je aangeleerd, voorgekauwd, door de media, opvoeding, onderwijs, vrienden, bekenden, cultuur, collega’s. Jarenlang ben je als mens geconditioneerd, geprogrammeerd en gemanipuleerd. Langzaam maar zeker worden jullie je daarvan bewust.

Het zal voor veel mensen een grote schok zijn als ze ontdekken hoe diep het duister zich ingegraven heeft in het dagelijkse leven. Alles is vervuild: water, voedsel, geneesmiddelen, de lucht, het weer, de grond én jullie verstand. En dat zijn maar een paar dingen.

Raak niet in de war als je dit leest. Neem het waar en observeer. En verander het dan! Hoe? Samen vinden jullie een weg. Samen is jullie Kracht immens. Steek het Licht aan in de wereld. Word bewust en maak bewust zonder oordeel. Verander de wereld door liefdevol de waarheid te vertellen. Aan iedereen die bereid is om te luisteren.

Zo is het en zo zal het zijn.

De Blue Spirits door Pyts Boschma


VOLGENDE