5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


SOULFLAMES

Tijdens de ascensie wordt je licht en trilling verhoogd, je uitstraling verandert.

Mensen zullen het zien en merken, ze zullen graag bij je willen zijn, met je willen praten, je willen ontmoeten en zich energetisch aan je willen opladen. En, dat is ook de bedoeling van je licht, het moet schijnen in de wereld om de wereld te verlichten, het leven lichter te maken.

Maar, eerst moet je er zelf klaar voor zijn! Je moet leren beseffen wat het is dat je uitstraalt. Het is je energie! En jouw energie trekt zowel mensen met een lagere trilling aan als mensen met dezelfde of hogere trilling.

Daarnaast is het belangrijk dat je gaat beseffen dat je een hoog sensitief persoon bent, een HSP.

LAGERE TRILLING

De mensen met een lagere trilling zullen zich tot je aangetrokken voelen omdat ze hun verhalen over zorgen en verdriet bij je kwijt kunnen. Omdat je een HSP bent is het uiterst belangrijk dat je leert hoe je jezelf moet beschermen tegen drainage. Je mag niet door hun verhalen leeggezogen worden en je trilling mag ook niet door hen beïnvloed worden. Dat vergt van jou het nodige bewustzijn en ook inspanning om het te herkennen. De kunst is om dicht bij jezelf te blijven in je eigen energie.

Je kunt mensen aantrekken die op je willen steunen, die zich aan jouw energie willen opladen, maar ook mensen die van je willen leren of zelfs mensen die verliefd op je worden omdat ze je energie voelen. En niet te vergeten: mensen die je niet begrijpen, die je zweverig vinden, die je veroordelen en kritiek op je leveren, ja die je zelfs afkeuren. De boodschap is opnieuw: blij bij jezelf – laat niets je raken of uit je doen brengen!

HOGERE TRILLING

Maar het kan ook gebeuren dat je iemand treft met een hogere trilling, iemand die dezelfde of een hogere energie als jou heeft. Iemand die je begrijpt, die je niets uit hoeft te leggen, die je voedt met hun energie. Dan begint het vuur te branden, het licht wordt sterker en de kans is groot dat je een twinflame hebt ontmoet. Voor het gemak zullen we het even een ‘hij’ noemen, maar het kan net zo goed een ‘zij’ zijn.

Een twinflame - tweelingvlam of tweelingziel - ontmoeten is één van de moeilijkste, maar ook één van de mooiste dingen die je kan overkomen.

Tot nu toe werd er in de aardse spirituele wereld van uitgegaan dat je maar één twinflame hebt in het leven. Maar dit leven op dit moment op de Aarde in dit moment van de tijd is zo bijzonder – en vaak ook zo zwaar – dat er op zielsniveau besloten is dat de ziel zich niet in twee delen – het is wel mogelijk – maar in meerdere delen opgesplitst heeft om te incarneren.

ZO BOVEN ZO BENEDEN

Op Aarde heb je tweelingen, dit is vergelijkbaar met tweelingzielen. Maar je hebt niet alleen tweelingen, er zijn ook drielingen, vierlingen, vijflingen, zeslingen, zevenlingen en zelfs achtlingen. En in deze incarnatie, tijdens dit leven, kan dit op zielsniveau ook het geval zijn.

Je kunt meerdere zielsdelen/zielenvlammen hebben – SOULFLAMES!

Je soulflames komen nooit tegelijkertijd in je leven! En ze komen pas als jouw uitstraling daarvoor voldoende verhoogd is. Jullie energie moet met elkaar resoneren! Bij elkaar passen! Je kunt elkaars energie voelen – de tintelingen en wervelingen voel je energetisch in je lichaam. je zult het herkennen als je het voelt.

Er is altijd liefde tussen soulflames, want liefde is de hoogste energetische vibratie. Dat betekent niet altijd dat je ook een liefdesrelatie met een soulflame zult krijgen, er kan ook een hele hoge vriendschap ontstaan die gebaseerd is op liefde, vriendschap, respect en onvoorwaardelijk vertrouwen.

En het kan ook gebeuren dat je een soulflame tegenkomt die wel de hogere trilling bezit, maar die nog niet klaar is voor een zielencontact.

Er is van alles mogelijk, maar een soulflame versterkt jouw licht, door energetische verstrengeling wordt het licht van jullie allebei samengevoegd en ontstaat een nog sterker licht. Samen ben je in staat om mooie energetische dingen voor mensen te doen.


Verder naar TWEELINGZIELEN


Terug naar BEWUSTZIJN