5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


EEN TWEELINGZIEL RELATIE – ANDERS DAN ANDERS

Wanneer je je tweelingziel ontmoet en er een relatie mee krijgt dan is dat iemand die met je resoneert op een diep zielniveau, je zult voor altijd veranderd zijn. Je tweelingziel zal een spiegel voor je zijn, een uitdaging en zij zal je naar grote hoogten stuwen.

Een tweelingzielenrelatie is de meest krachtige, gelukzalige en vrolijke verbinding die je ervaren kunt, maar het kan ook heel moeilijk zijn en je compleet uit balans halen. In een dergelijke relatie komt alles aan het licht: de waarheid, je hart, je oude pijnen en je overtuigingen.

Probeer lief en aardig te zijn in een dergelijke relatie, niet alleen voor jezelf maar ook voor de ander. Allebei ben je op je levenspad en heb je levenslessen uit te werken. Maar tweelingzielen houden elkaar een spiegel voor, ze drukken elkaar op de feiten en zegt elkaar de waarheid. Het doel daarvan is om groter en sterker te worden en boven alles alle wonden te genezen. 

Soms komen tweelingzielen elkaar tegen maar ontstaat er geen relatie. Dat betekent dat de tijd nog niet rijp is om in harmonie te kunnen samenleven, één van de twee is er nog niet klaar voor.

Dat wil niet zeggen dat je geen wens moet hebben om je tweelingziel te ontmoeten, je zult als een magneet naar elkaar toegetrokken worden ook al ontstaat er geen relatie. Je zult het weten wanneer de tijd rijp is om samen te zijn, maar eerst moet alle emotionele bagage worden opgeruimd. Pas wanneer dat gebeurd is kunnen tweelingzielen echt verbinding maken. 

Verlies niet de hoop als je niet bij je tweelingziel kunt zijn. Als dit het geval is dan heb jij of de ander nog een groot werk te doen. Maar als het werk gedaan is neem dan geen genoegen met iemand die je niet volledig wil kiezen, je kunt geen relatie opbouwen met een tweelingziel die je niet wil ontmoeten.

Zelfs wanneer je je tweelingziel in dit leven hebt ontmoet komt het soms niet goed. Maar dat betekent niet dat je geen liefde zult vinden. De liefde die in plaats daarvan op je pad zal komen zal nog beter zijn dan je je voor kunt stellen en je veel meer voldoening geven dan leven met iemand die niet volledig bij jou wil zijn. Iedereen heeft werk te zoen, we hebben allemaal keuzes. Misschien is je tweelingziel iemand die het leven niet wil veranderen. De tweelingzielenrelatie is een kanaal dat open moet staan voor beide partijen om een heilige vereniging te kunnen laten plaatsvinden.

Deze verbinding met je tweelingziel opent de weg naar een diepere, betere en meer betekenisvolle relatie omdat je door de lessen die je ervaren hebt jezelf hebt geopend naar een hoger niveau van jezelf. Dat kan je helpen om te weten wat je zoekt, waar je naar op zoek bent en waar je niet tevreden mee bent. 

Totdat de heilige vereniging heeft plaatsgevonden kan het een moeilijk proces van heling en genezing zijn. Graaf dieper in jezelf naar ongeheelde zaken. Wees blij met wat je lief hebt, wat je blij maakt en wat je geest geneest. Het kan dat je nu niet op dezelfde trilling zit als je tweelingziel, maar dat is goed, het moment zal komen dat dit wel het geval is. Misschien is het nu nog niet het juiste moment, maar het ogenblik zal komen dat jullie je heilige vereniging vieren.

Het kan gebeuren dat je in het huidige leven je tweelingziel niet vindt. Werk dan aan jezelf, zoek naar de waarheid en open de deur naar een prachtig partnerschap in je leven, er kan liefde in je leven zijn terwijl je je innerlijke weg volgt. 

We trekken liefde aan op het niveau waarop we liefde uitstralen, we trekken aan wat we geven. Diepzinnige relaties weerspiegelen ons de gebieden waar we nog niet genezen zijn, zoals kwetsbaarheid, verlatingsangst, jaloezie, moeite met intimiteit of moeite met liefde. Wanneer we ons van onze innerlijke verwondingen bewust worden kunnen we ze genezen. Wanneer we genezen zijn trekken we niet langer degenen aan met dezelfde pijn, dan is de vibratie hoger. Het gaat er niet om perfect te worden, je bent al perfect, maar diepe innerlijke pijnen moeten eerst wel genezen als ze ons tegenhouden naar diepe liefde voor en acceptatie van de tweelingziel.

Neem in geen enkele relatie genoegen met minder dan je verdient of liefde vol voorwaarden. Zelfs in de tweelingzielenrelatie heb jij niet de verplichting om iemand te redden of te overtuigen dat je de ander waard bent.

Tweelingzielenrelaties betekenen niet altijd een lang en gelukkig leven, er kan veel werk aan de winkel zijn. De tweelingzielenrelatie is gebaseerd op authentieke waarheid, diep vertrouwen, expansie en groei. Er is een groot besef van de verbinding van de ziel en geest, het fysieke is een bevestiging van deze zielenverbinding.

Het is niet altijd de gemakkelijkste weg, maar uiteindelijk altijd meer dan de moeite waard. 


Verder naar TWEELINGVLAMMEN - GENEZING


Terug naar BEWUSTZIJN