5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


TWEELINGVLAMMEN – Hoe ze elkaar genezen

 Wanneer je vindt dat je tweelingvlam dramatisch, irritant, verslaafd, te gevoelig of angstig is dan merk je dat aan alles. Maar belangrijk is dat je beseft dat het jou weerspiegelt.  

Tweelingzielen houden zoveel van elkaar, dat hun energieën reflecteren en alles binnenin spiegelen. Zij/hij laat je iets zien dat je bent, dat je al bent of dat je bent vergeten dat moet worden gezien. Kijk maar naar haar wensen, overtuigingen en wat ze te zeggen heeft. Dit zijn je eigen behoeften en overtuigingen die naar je worden teruggekaatst.

Tweelingzielenliefde is een partnerschap en een spirituele reis die niemand anders voor je kan overnemen. Zij/hij laat je dingen zien vanuit de diepst mogelijke liefde en leidt je terug naar je eigen bron door alles over jou te spiegelen . De energieën tussen tweelingzielen nemen het over (zelfs in woorden, acties) om je te laten zien wie je bent of wat je misschien nodig hebt voor transformatie. Sommige dingen zijn diep verborgen of vergeten. Luister gewoon naar haar woorden, angsten en gedrag en zie jezelf. Als je eerlijk tegen jezelf bent, dan is dit de hoogste liefde tussen zielen die iedereen kan ervaren. Ze zal het goede en het niet-zo-goede in jou weerspiegelen. Dit is een verbintenis die je al met haar hebt gesloten voordat je werd geboren. Je ging ermee akkoord elkaar te ontmoeten en elkaar te helen door reflectie van de ziel en het ego.

Genees jezelf en elkaar onmiddellijk

Als een tweelingziel niet weg kan vanwege haar angsten, dan is het honderd procent mogelijk dat de mannelijke tweelingziel ook niet kan vertrekken. Als een tweelingziel geobsedeerd is door een verslaving, of een thema in haar leven, is het heel goed mogelijk dat de mannelijke tweelingziel exact dezelfde patronen heeft. Als hij dit ziet en zich bewust is en bereid is om de verslaving of de angst om een ​​plek te verlaten of een obsessie te verlaten, dan zal ze automatisch ook genezen. Dus als twee tweelingzielen zich bewust zijn van hun tweelingziel partnerschap , genezen ze elkaar eerst door de verslaving, het drama, de angst of het patroon te weerspiegelen. Wanneer een van de twee een van deze patronen loslaat, kan een ander diezelfde dag automatisch genezen. Dit gebeurt meestal niet in een normale relatie of partnerschap.

Als je je partner ziet worstelen met iets (depressie, drama, verslaving, ziekten, enz. ...) zie dan de weerspiegeling van dat in jezelf en zeg gewoon: "Ik wil dit patroon vrijgeven om mezelf en ons te genezen". Het zal jullie allebei genezen, ogenblikkelijk. Er is zelfliefde voor nodig om de patronen te zien en liefde voor jullie beiden om te genezen. De transformatie werkt binnen enkele seconden. De reflectie en het weten is alles wat je nodig hebt! Dit is waarom tweelingzielen partner relaties de hoogste vorm van transformatie zijn die in alle relaties kan plaatsvinden. Vasthouden aan de relatie (en stoppen met wegrennen van je problemen), is eindelijk ook voor jezelf. Het werkt in beide richtingen. Hoe kun je je je tweelingziel de rug toekeren ? Het is hetzelfde als jezelf niet liefhebben. Door van jezelf te houden, zul je van haar houden en zal ze meer van je houden, door ook van zichzelf te houden.

Rennen of vermijden is hetzelfde als wegrennen van wie je bent. Als ze boos op je wordt omdat je haar niet opmerkt, kijk dan hoe je gedrag het is om jezelf niet op te merken. Je  kunt om een ​​of andere reden boos op jezelf zijn of misschien doen alsof je iemand bent die je niet bent. Is ze gevoelig of verbergt ze haar zwakheden? Zie hoe je hetzelfde doet totdat je stopt met 'verbergen wie je bent'.

Tweelingzielen projecteren liefde en licht op elkaar. Uiteindelijk zal ze je ertoe brengen om je ware zelf te accepteren en te ontmoeten, niet je ego. Hoe meer je wegloopt van elk waargenomen probleem dat je met elkaar hebt, des te meer loop je weg van jezelf.

Er is geen diepere liefde dan de liefde tussen jezelf en een tweelingziel die toegewijd is om  je volledig te weerspiegelen!

Bron:  Leda De Zwaan   


Verder naar TWEELINGVLAM RELATIE


Terug naar BEWUSTZIJN