5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE


HET VELD VAN BEWUSTZIJN

Er bestaat een multidimensionaal Veld van Bewustzijn – Aantrekking en Manifestatie. Het is een Veld van alle Mogelijkheden. Door de verandering van het energetisch bewustzijnsveld naar een hogere trilling is het Veld toegankelijker voor jullie geworden dan dat het in de driedimensionale trilling was.

Jullie zij nog nooit eerder binnen deze multidimensionale trilling geweest, dit is een nieuwe ervaring voor de mens. Wat betekent dat voor jullie? Het houdt in dat jullie niet weten wat de mogelijkheden zijn van deze dimensie. Oude structuren verdwijnen en oude technieken en methodes werken niet meer zoals het eens was. Er openen zich talloze nieuwe mogelijkheden voor jullie waar jullie – nog – geen flauw idee van hebben. Soms komt er informatie binnen via zieners of channelers, maar jullie hebben nog geen ervaring in het werken met het Veld van Bewustzijn – Aantrekking en Manifestatie. Een paar nieuwe instrumenten die nu tot jullie beschikking komen zijn hogere en snellere synchroniciteit, telepathisch vermogen en snelle manifestatie van woorden en gedachten. Je gedachten en intenties worden steeds belangrijker. Gedachten zijn krachten. Stel dat je zegt: ‘Ik creëer een gezond lichaam’, maar daarna denk je: ‘Het zal wel, ik ben ziek, ik voel me ziek, eerst maar eens zien voordat ik geloof dat het helpt en dat het kan’. Je woorden komen dan qua trilling niet overeen met je gedachten en dan blijft het stil, want je zegt A en denkt B, dus gebeurt er niets. Het vergt discipline om met het Veld van Bewustzijn te werken. Het vergt herprogrammering van je eigen bewustzijn.

Leer het Veld van Bewustzijn te gebruiken door te claimen wat je nodig hebt. Claim het in het Veld. Je hebt een Goddelijk Recht op gezondheid, liefde, kennis, bewustzijn, respect enzovoort. Je hebt er recht op omdat je familie van God bent. Claim het allerhoogste, allerbeste, allermooiste en allerliefste in het multidimensionale Veld van Bewustzijn. Je hebt er nog niet eerder mee gewerkt, het is nieuwe energie, het is vol verassingen als je alle verwachtingen los laat. Grijp de kansen en mogelijkheden die op je pad aangeboden worden. Het is voor ieder mens volstrekt uniek, wat het beste is voor een ander hoeft niet voor jou het beste te zijn, let niet op anderen.

Wees duidelijk en omschrijf exact wat je graag wilt, en als je niet precies weet wat je wilt vraag dan Spirit om je te brengen wat je nodig hebt en wat goed voor je is. Let op de tekens, let op ontmoetingen, let op berichten en boodschappen die je de weg wijzen en luister boven alles naar de zachte innerlijke Stem van je gidsen en engelen die je begeleiden. Doe wat je hart je ingeeft, luister naar je gevoel, de taal van de ziel. Maak je verstand ondergeschikt aan je hart en je gevoel. Het verstand is van je ego die allemaal mitsen en maren zal inbrengen. Vertrouw op je innerlijke ingevingen, je intuïtie en neem beslissingen die iedereen die bij een keuze betrokken is ten goede komen.

Ontdek de nieuwe weg. Je wordt geleid. Claim alles in het Veld van Bewustzijn.


Door Pyts Boschma

Volgende