5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

NET ZOALS ZO VELEN

 

Mensen vragen me wel eens: “Goh, vertel eens wat je allemaal hebt meegemaakt’. Of, zoals laatst iemand vroeg: ‘Wat heb jij niét meegemaakt’. En dan is meestal mijn antwoord: ‘Jeetje, daar is geen beginnen aan, zoveel, zoveel’. Zoveel ervaringen in dit ene leven, zoveel levenslessen, zoveel doorwerkt dat ik gepolijst, maar ook gepokt en gemazeld ben. 😉

Ik ben niet goed genoeg bevonden, overgeslagen, buitengesloten, afgewezen, gepest, voor leugenaar uitgemaakt, bedreigd, mijn vertrouwen is gebruikt en misbruikt, ik ben misleid, overruled, gedomineerd, belogen, bestolen, beroddeld, genegeerd, gekleineerd, er zijn mij beloftes gedaan die nooit nagekomen zijn, geïntimideerd, in de steek gelaten, geconfronteerd met jaloezie, uitgescholden, liefdeloos behandeld. En meer ………. En allemaal door mensen die ik vertrouwde en soms zelfs liefhad. En ik heb ziekte, wanhoop, verdriet gezien, en ik heb dierbaren zien sterven.

Het heeft een achtbaan van emoties teweeg gebracht en elke situatie heb ik kunnen verwerken, sommige blijven moeilijke maar ook mooie herinneringen. Het heeft me gevormd en gekneed ondanks dat het lang niet altijd gemakkelijk was.

MAAR

Ik heb altijd de Kracht en de Liefde van Thuis gevoeld. Ik ben er altijd sterker uitgekomen en God zij dank ben ik nooit hard of koud geworden. Ik heb geleerd te vechten met het wapen van de Waarheid. En boven alles heb ik intense, echte Liefde ervaren in mijn leven.

Ik ben een gezegend en gelukkig mens.

With love Pyts Boschma


Volgende