5e-DIMENSIE
KOSMOSOFIE

TWIJFEL NOOIT

Het zijn moeilijke tijden en alleen de sterksten kunnen het Licht ontvangen en verspreiden. Jullie zijn de sterksten, jullie zijn gekomen om deze taak op je te nemen. Jullie zijn door je zielengroep naar voren geschoven met de woorden: ‘Ga jij maar, jij bent de sterkste. Als jij gaat weten we dat je nooit opgeeft, want dat heb je nog nooit gedaan. Jij bent degene die de Goddelijke Kleuren draagt. Jij bent het Licht’.

En, het moeilijk het ook was, je ging. Je kwam in deze donkerste tijd om het Licht – het bewustzijn te zijn in de wereld. Jij kwam om Liefde uit te dragen, zuiverheid, eerlijkheid, integriteit en meer. Jij bent het voorbeeld dat de mensen nodig hebben. En je kwam niet alleen, je kwam met zeven begeleiders en je dierbaren die aan gene zijde liefde naar je sturen. Elke Lichtwerker heeft een eigen, unieke begeleidingsgroep. Je voelt hen, praat met hen, zij leggen antwoorden op je vragen in je. Zij leggen ’s nachts hun vleugels om je heen om je te beschermen zodat jij veilig kunt slapen en niets anders dan de Liefde je kan bereiken.

Jij die dit leest: wees niet bang, wees nooit bang. Je zult het nooit opgeven, nooit, want de uitkomst staat vast. Jullie zijn de Aardewerkers, de wegbereiders, de Lichtdragers, jullie laten de hoge trilling van Thuis zien aan de mensen. Jullie glimlach wekt bewondering en verwonderen, want ze voelen dat je veel hebt meegemaakt. Ze zien het in je ogen, de Liefde van de Schepper straalt door jou naar de wereld door de Merkaba – je Lichtlichaam en raakt iedereen aan die in je buurt is. Draag je glimlach als een teken van je innerlijk weten en je wijsheid. Kijk de mensen aan en je zult verrast zijn hoeveel terug glimlachen naar jou.

Natuurlijk zullen er ook mensen zijn die je Licht niet kunnen verdragen, maar dat ligt niet aan jou. Blijf wie je bent. Je bent op precies de juiste plek op de juiste tijd. Twijfel er nooit aan.

Vraag alles aan je begeleiders, vraag hulp, antwoorden, oplossingen, steun, vertel je wensen en verlangens en vraag om Liefde. Vraag om alles dat je nodig hebt. Het kan zijn dat er situaties aan je gebracht worden die laten zien dat je nog iets op te ruimen hebt. Ontdek wat het is, verwerkt het, accepteer het en laat het dan los. Het is tijd om spiritueel volwassen te zijn, het is tijd om je plaats in te nemen.

Het is tijd.

De Blue Spirits door Pyts Boschma